Május 18,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Gyurcsány Ferenc tehet mindenről is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 963,434 forint, még hiányzik 2,036,566 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Gyurcsány, Gyurcsány és megint csak Gyurcsány. Úgy néz ki, a Fidesz képtelen leszakadni a témáról, és lassan tényleg mindenről ő jut az eszükbe. Orbán tizenegyedik éve uralkodik a magyar nép felett, de ez idő alatt sem volt képes arra, hogy elfeldtesse az emberekkel az elmúltnyolcévet. A Gyurcsány az olyan, hogy a múltat, a jelent, de még a jövőt is tönkretette. Teljesen mindegy, mit csinál a szerencsétlen Fidesz-kormány, egyszerűen képtelen arra, hogy ne a múltról beszéljen. A problémájuk most az, hogy a 13. nyugdíj elvételéről – ezt egyébként a Fidesz 11 év alatt sem volt képes visszaépíteni – az MSZP nem konzultált annak idején. Tényleg itt tartunk?

Gyurcsányék a 13. havi nyugdíj elvételéről elfelejtettek konzultálni – kommentálta a Fidesz Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője szerdai bejelentését.

Dobrev Klára sajtótájékoztatón közölte, hogy pártja internetes konzultációt indít a nyugdíjasok helyzetéről. Erre a kormánypárt úgy reagált: “annyira álságos, amit Gyurcsányék művelnek”. Érdekesnek nevezték, hogy Gyurcsányék a kormányzásuk alatt elfelejtettek konzultálni a nyugdíjasokkal minden őket érintő megszorításról: a 13. havi nyugdíj elvételéről, a kórházi napidíj és a vizitdíj bevezetéséről, a rezsiemelésekről és az élelmiszerek áfájának megduplázásáról.

“A Fidesz-KDNP-kormány rezsicsökkentést hajtott végre, inflációkövető nyugdíjemelést biztosít és nyugdíjprémiumot fizet, visszaépíti a 13. havi nyugdíjat, és ingyenesen biztosítja a nyugdíjasok egészségügyi ellátását” – emelték ki. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!