December 19,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Gyurcsány Ferenc lezabálta a bejárati ajtó kilincsét

A Fidesz közleménye

Gyurcsány háromszorosára emelte a gáz árát, duplájára az áram árát. Ha rajta múlna, a rezsicsökkentést is eltörölné és megint kiszolgáltatná a magyar családokat a külföldi energiaszolgáltatóknak.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség (MTI-OS)

Nem tettem hozzá, nem vettem el egy betűt sem. Ez egy sajtóközlemény a maga pompájában. A francért kell itt megállni? Folytassuk!

Gyurcsány évente 3 Celsius fokkal emeli Európa átlag hőmérsékletét, veszélybe sodorva ezzel a lápi bagolylepke ismeretlen helyen lerakott petéit!

Gyurcsány Ferenc egy személyben felelőssé tehető azért, hogy a hegyi gorillák populációja a kihalás szélére került.

Gyurcsány Ferenc több fekete lyuk létrejöttéért tehető felelőssé, ezt bizonyítani is tudjuk. A dokumentumokat Budai Gyula őrzi, egy kartellnek álcázott dinnyébe rejtve.

Gyurcsány Ferenc – ha rajta múlna – kötelezővé tenné, hogy a nőket férfivá, a férfiakat nővé operálják át!

Gyurcsány Ferenc rendszeresen lopja a fél pár zoknikat a magyar háztartásokból!

Ha Gyurcsány Ferencen múlna, február után december következne és minden keresztény magyar ember megfagyna!

Gyurcsány Ferenc azt tervezi, hogy éjjel megrágja a Lánchíd tartópilléreit, hogy ezzel is veszélyeztesse a többgyermekes magyar keresztény családok életét!

Folyt. köv.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.