Szeptember 19,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fogas kérdés

Miközben az alábbi közlemény – pontosabban téma – nagyon is fontos, nem tudom, de nem is akarom megkerülni azt, amit már nem először, és biztosan nem is utoljára feszegetünk itt: komolyan azt gondolják az ellenzéki pártok, hogy elég újságot olvasni és abból felháborodni? Elég ez a következő választásra? Tényleg nem tudnak ők témát adni a lapoknak, ennek fordítva kell lennie? Ha már, akkor legalább a forrást nem kellett volna megjelölni?

Orbánéknak köszönhetően több, mint kétmillió magyar marad fogászati ügyelet nélkül

Az ország hat megyéjében nincs ma már 24 órás, közfinanszírozott fogászati ügyelet. Ez a probléma több, mint kétmillió embert érint Magyarországon. Ráadásul az ügyeleti ellátás megszervezését az állam az önkormányzatokra tolja, csak épp olyan kevés támogatást adnak hozzá, amiből lehetetlen megoldani a feladatot.

A Demokratikus Koalíció szerint egyértelműen  Orbánéknak köszönhető, hogy több, mint kétmillió ember marad fogászati ügyelet nélkül. Mindezt úgy, hogy a legtöbbjüknek esélyük sincsen magánpraxist igénybe venni, mert nem tudják kifizetni azt. Mi, európai magyarok felháborítónak tartjuk, hogy Orbánék karba tett kézzel hagyják totálisan lepusztulni az országot, miközben másokat hibáztatnak. Felhívjuk a Fidesz-kormány figyelmét, ideje befejezni az ócska hazudozást a világszínvonalú egészségügyről, mert több millió magyar a saját bőrén tapasztalja, hogy tíz év alatt mennyit sikerült valójában rombolni a rendszeren.

Dr. Komáromi Zoltán
A DK egészségügyi szakpolitikusa, háziorvos
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

MTI-OS

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!