Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fidesz: Ha Gyurcsányékon múlna, a magyarok már elviselhetetlen szankciós megélhetési válságban élnének. Mert most kánaán van?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Még szerencse, hogy a Fidesz reagált a DK azon közleményére, amelyben leírták, hogy novemberben 48 százalékkal kellett többet fizetni ugyanazért a néhány élelmiszerért, mint májusban, hiszen megtudhattuk, hogy ha Gyurcsány Ferenc és kormánya lenne most hatalmon, akkor már megélhetési válságban élnénk. A kérdésem csak az, hogy most nem épp abban élünk? A Fidesz továbbra is a brüsszeli szankciókkal magyarázza az elképesztő áremelkedéseket, ehhez képest a valóság az, hogy ilyen mértékű áremelkedésre az unión belül sehol máshol nincs példa. Erre vajon mi a magyarázat? Gyurcsány hibája ez is? Azé a Gyurcsányé, aki 14 éve nem került a hatalom közelébe sem?

Ha Gyurcsányékon múlna, a magyarok már elviselhetetlen szankciós megélhetési válságban élnének – reagált a nagyobbik kormánypárt Kálmán Olga (DK) csütörtöki sajtótájékoztatójára, amelyen az ellenzéki politikus arról beszélt, novemberben 48 százalékkal kellett többet fizetni ugyanazért a néhány élelmiszerért egy budapesti boltban, mint májusban.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az élelmiszerek ára azért emelkedik, “mert a Gyurcsányék által oly szolgaian támogatott brüsszeli szankciók miatt egész Európában elszabadultak az energiaárak és az infláció”. “Ha Gyurcsányékon múlna, akkor a magyarok már elviselhetetlen szankciós megélhetési válságban élnének” – jegyezték meg, hozzátéve: “a guruló dollárokért cserébe a baloldal ugyanis eladta a lelkét idegen hatalmaknak és leszerződött az energiaszankciók támogatása mellett akkor is, ha azok árát a magyar emberek fizetik meg”. “A dollárbaloldal” nem szavazta meg sem a rezsicsökkentést, sem az árstopokat, ellenben “simán elzárná a magyarok előtt a gázt, az áramot és az üzemanyagot” – olvasható a Fidesz közleményében. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!