Szeptember 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fidesz: Gyurcsányék napról napra, évről évre támadják a rezsicsökkentést

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,732,405 forint, még hiányzik 1,267,595 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A rezsicsökkentést nem Gyurcsány, hanem Orbán támadta meg, ugyanis elfogyott a pénz a költségvetésből. Persze ehhez sok mindennek kellett történnie szinte egy időben, de az egészen biztosan nem segített a dolgokon, hogy milliárdokat dobtak ki az ablakon azért, hogy megvásárolják a választást maguknak. Mint kiderült egyébként, még csak szükségük sem lett volna erre,  hiszen az ellenzéket túl sokan utasították el ahhoz, hogy bármiféle változás is legyen ebben az országban. Orbánék súlyos válsággal néznek szembe, de ahelyett, hogy mindenkit vádolnak a bevezetett megszorításokért, felfoghatnák végre, hogy ők vannak hatalmon, nem a 13 évvel ezelőtt leváltott Gyurcsány Ferenc.

Gyurcsányék napról napra, évről évre támadják a rezsicsökkentést, mert ők be sem vezették volna azt – így reagált a Fidesz Varju László (DK) csütörtöki sajtótájékoztatójára.

A Fidesz közleménye szerint Gyurcsányék Európa legdrágább rezsijét fizettették a magyarokkal, és most is ezt tennék, mert a “háborúpárti baloldal támogatott minden elhibázott brüsszeli energiaszankciót”. Bármit is állítanak Gyurcsányék, a rezsicsökkentés most is védi a magyar családokat, Európában egyedülálló módon az átlagfogyasztás mértékéig minden család havi 181 ezer forintot spórol meg a rezsin – áll a Fidesz közleményében.

Varju László, a DK alelnöke online sajtótájékoztatóján arról beszélt: pártja követeli, hogy a kormány és az MVM ne a legnehezebb sorsú embereken nyerészkedjen, hanem haladéktalanul szabályozza a feltöltős villanyórák árszabását.(MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!