Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fidesz: Az ápolókat ma nagyobb megbecsülés illeti, mint a baloldal kormányzása idején

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ezt úgy állítja a Fidesz, hogy az ápolók továbbra is elégedetlenek a bérezésükkel, hiszen az orvosok bérét valóban drasztikusan megemelték, de az ő bérezésük messze nem változott annyit. Mert lehet, hogy a számok többet mutatnak, de nem mindegy, hogy ez milyen infláció mellett történik, nem is beszélve az mindennapi élet költségeinek emelkedéséről is. A Fidesz nem becsüli meg az ápolókat, mint ahogy egyébként az őket megelőző kormány sem becsülte meg őket. Hasonlóan mondjuk a tanárokhoz, vagy mentősökhöz.

Az ápolókat ma nagyobb megbecsülés illeti, mint a baloldal kormányzása idején – közölte a Fidesz az ápolók nemzetközi napja alkalmából csütörtökön az MTI-vel.

A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írta: minden ápolót megillet a köszönet áldozatos munkájáért és a világjárvány alatti helytállásáért. Hangsúlyozták, hogy az ápolókat ma nagyobb megbecsülés illeti, mint a Gyurcsány-Bajnai-kormányzás idején, mert a Fidesz-KDNP kormány megbecsüli az egészségügyi dolgozókat, köztük az ápolók munkáját. Ennek is köszönhető – tették hozzá -, hogy az elmúlt években jelentős ápolói béremelési programot hajtottak végre.(MTI)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!