Augusztus 1,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fidesz: A Gyurcsány-Bajnai korszak volt minden idők legkorruptabb kormányzása Magyarországon!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,721,906 forint, még hiányzik 1,278,094 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Fidesz reagált valamire, amely reagálást természetesen el is juttattak az MTI-nek. Fogalmam nincs, mire érkezett ez a válasz, de olyannyira nevetséges, hogy nem hagyhattam ki. Van benne Gyurcsány, 13-ik havi nyugdíj, rezsinövelés és korrupció is. Sőt, szerintük a Gyurcsány-Bajnai korszak volt minden idők legkorruptabb kormányzása Magyarországon. Nem tudom, hogy akkor mit gondolnak saját magukról, vagy arról, hogy Mészáros egyetlen év alatt több, mint 180 milliárdot „spórolt” meg. De az biztos nem korrupció persze, az szimplán tehetség.

Reagálás a baloldali pártok nyilatkozataira

Karácsony hátán Gyurcsány akar visszakapaszkodni a hatalomba, aki elvette a 13. havi nyugdíjat a nyugdíjasoktól, valamint elvett egyhavi bért az orvosoktól, az ápolóktól és a pedagógusoktól. Háromszorosára emelték a rezsiköltségeket és eladósították az országot. A Gyurcsány-Bajnai korszak volt minden idők legkorruptabb kormányzása Magyarországon!

Kiadó: Fidesz (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!