Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fertőtlenítsük a migránsokat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azbej Tristan, aki a Hungary Helps Program vezetője, bejelentette, hogy fertőtlenítőszer-adomány indul Bosznia Hercegovinába, amelynek az lesz a célja, hogy a migráció okozta járványhelyzetet megelőzhessék. Ez annyira nagyszerű akkor, amikor idehaza a kórházaknak arra sem telik, hogy fertőtlenítőszereket vásároljanak, ezzel megelőzve a kórházi fertőzéseket, amelyek ezrek életet követelik immár évek óta. A fontos az, hogy legyen misebor Ukrajnában, meg fertőtlenítőszer a gaz migránsokkal szemben, akik egészen biztosan mindenféle brutális kórságokat hurcolnak be Európába. Mint emlékezhetünk, annak idején a disznópestist is egy migráns hozta be akkor, amikor a fertőzött szendvicsét eldobta galád módon a határ környékén. Jelenleg tehát nincs is égetőbb kérdés, mint hogy fertőtlenítsék a menekülteket.

Fertőtlenítőszer-adomány indul jövő héten Bosznia Hercegovinába, az illegális bevándorlás által különösen sújtott Bihács térségébe – jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium üldözött keresztényeket segítő programokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

Azbej Tristan közölte, a Hungary Helps Program és az Innovatív Kezdeményezések Egyesülete együttműködésében juttatják el a fertőtlenítőszereket 29 közintézménybe a migráció okozta járványhelyzet megelőzése érdekében. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!