November 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Farkas Sándor: Minden korábbinál kedvezőbb adózási szabályok vonatkoznak ma a családi gazdaságokra

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,517,026 forint, még hiányzik 1,482,974 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Farkas Sándor szerint a családi gazdaságok a kormány által megerősítésre kerültek. Ebben mondjuk még akár igaza is lehet, csak kérdés, hogy milyen családokról beszélünk? Mert hát van pár tehetősebb család, amelyik megkapta az állami földek igen nagy százalékát és uniós támogatásokért cserébe lényegében parlagon hagyják azokat. Műkörmösöktől gázszerelőkig hosszú a sor. Félek, hogy ha ez jelenti a magyar vidék jövőjét, akkor sok mindenről lehet beszélni, valódi jövőről azonban a legkevésbé.

A családi gazdaságok kormány általi megerősítéséről beszélt az agrártárca parlamenti államtitkára a jászapáti polgármesteri hivatalban, a Vidéki Nők Magyarországért-díjak pénteki átadóján.

Farkas Sándor közölte: minden korábbinál kedvezőbb adózási szabályok vonatkoznak ma a családi gazdaságokra. A vidéki nők nemzetközi napja alkalmából tartott eseményen a politikus köszönetet mondott a nőknek azért a munkáért, amellyel hozzájárulnak a magyar vidéki élet fenntartásához és jobbá, szebbé tételéhez. A családi gazdaságok a magyar vidéki élet és a vidéki gazdaság alappillérei, de egy jól működő gazdasághoz jól működő család is kell – mondta. (MTI) 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!