Június 21,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezt valaki még elhiszi?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,249,571 forint, még hiányzik 1,750,429 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese ismételten nekiment a Fidesznek, amivel nyilván azt szeretné bizonyítani, hogy pártja nem a Fidesz egyik csicskája. Nehéz viszont ezt elhitetni az emberekkel, hiszen jól láthatóan nem mennek szembe a kormánypárt döntéseivel, csak szóban veszik fel a harcot velük szemben. Nyilván a cél az is, hogy megosszák az ellenzéki szavazatokat, ezzel nagyobb esélyt nyújtva a Fidesznek arra, hogy 2022-ben ismét választásokat nyerjenek. Ezúttal azt állítja, Dúró, hogy határozottan ellenzik, hogy újabb kiszervezés történjen. Az nem derül ki – legalábbis számomra -, hogy most épp miről van szó, de a dolog lényege, hogy pártfüggetlen korrupcióellenes ügyészséget akarnak felállítani, ami majd elvégzi a munkát.

Ellenzi a Mi Hazánk, hogy a Fidesz újabb kiszervezésre készül

Ahogy a közpénz alapítványokba történő kitolására is nemmel szavaztunk, határozottan ellenzi a Mi Hazánk, hogy újabb kiszervezés történjen, ráadásul az új hivatal elnökét kilenc évre leválthatatlanul nevezné ki a miniszterelnök. Pofátlan nyomulás, amit a Fidesz újra és újra bemutat: kis gömböcként kebelezi be az állami hivatalokat, az elvileg függetlenül működő testületeket, és osztja szét a haveroknak a közpénzt. A multikhoz persze nem mer hozzányúlni még a járvány idején sem, hadd tömjék csak a zsebüket, jut is, marad is. Mármint nekik. Ennek a féktelen korrupciónak gátat kell szabni: ezért mondja a Mi Hazánk, hogy pártfüggetlen korrupcióellenes ügyészséget kell felállítani, akiknek csak az elszámoltatás lenne a feladatuk. Nem unatkoznának.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!