Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezt honorálni kell

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tudom, már mindenkinek a könyökén jön ki, nekem is. Ezért – merő humánumból – kihagytam Menczer Tamás szónoklatának a közepét (szankciók, infláció, nem akarunk szankciót, Brüsszel), maradt vicces rész. Hogy ők békét akarnak! Hát aranydrága bogaraim! Pattanjon fel a vezér a különgépre, suhanjon el Putyinhoz és Zelenszkíjhez, hozzon össze egy találkozót, harcolja ki a békét. Amúgy kinek óbégat, hogy békét akar? Semmi értelme, a birkákon kívül nem nyeli ezt már senki.

A végén a széles nyelvcsapásokat csupán azért hagytam ott, mert olyan szép. Olyan férfias. Meg minden. Nem tudom, mennyi lehet a fizu, de kevés. Ilyen erős gyomrot méltó módon honorálni kell.

A magyar kormány célja világos: békét akarunk! – mondta az ukrajnai háborúról a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában kedden reggel.

Menczer Tamás hozzátette: Brüsszelben azonban a háborús álláspont jellemző. A belügyi biztos például arról beszélt, hogy akkor lesz béke, ha Oroszország elveszti a háborút. Ez pedig ki tudja, mikor lesz, ha lesz egyáltalán. Addig Ukrajnában százezrek halnak meg és milliók menekülnek, Európa pedig szenved az elhibázott szankcióktól és az annak következtében robbanásszerűen emelkedő energiaáraktól. Ezért a magyar kormány álláspontja az azonnali tűzszünet és tárgyalás.

 Menczer Tamás emlékeztetett arra is, hogy a válságok korát éljük és a válságkezeléssel kapcsolatban Orbán Viktornak mindig igaza lett. Így volt ez a migráns- és a koronavírus-válság idején és így van a háború, szankciók ügyében is. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!