Szeptember 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezen a színjátékon már tényleg csak röhögni érdemes

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,212,165 forint, még hiányzik 1,787,835 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Sok egyéb bámulatos tulajdonsága mellett a kiváló időzítési képesség is nagy erénye a regnáló kormánynak. Ezt mi sem bizonyítja jobban a korrupció és a morális lealjasodás tengerében, mint az az aprócska csepp, amely így néz ki: miután kiderült, hogy a legfrissebb nemzeti konzultációjuk online felülete egy középiskolás fokon is feltörhető, számtalan visszaélésre lehetőséget adó informaitkai trágyamunka, vagyis az online kérdőívüket tetszőleges számban, tetszőleges válaszok megadásával boldog és boldogtalan kitöltheti, a propagandaminisztérium államtitkára most tartotta ideálisnak megdöngeti a mellét az örömhírrel, miszerint eddig mintegy 400 ezren töltötték ki a nemzeti konzultáció kérdőívét.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán a Facebook-oldalán közzétett videójában azt mondta: a kérdőívet eddig 394 150-en töltötték ki, a többség postán küldte vissza a válaszait, de sokan választják az internetes kitöltést is.

Rogán alászolgája emlékeztetett az MTI-hírt érő manipulációs produktumban arra, hogy a konzultáció sok olyan témát érint, amelyek alapvetően meghatározzák a koronavírus-járvány utáni életünket. Így mindenki elmondhatja a véleményét a minimálbér-emelésről, a családi adó-visszatérítésről vagy éppen arról a gyermekvédelmi törvényről, amelyet a baloldal erőteljesen támad. (Csak zárójelben jegyzem meg: miközben tényleg azt kérdezik az emberektől, hogy inkább emeljék 200 ezer forintra a minimálbért, vagy jól van az úgy, ahogy van, már meg is kezdték az egyeztetést az emelésről a munkaadókkal, ennyire komoly ez az egész.)

Az államtitkár úgy fogalmazott, sajnáljuk, hogy most is vannak olyanok, akik különböző módszerekkel támadják, akadályozzák a konzultációt. Ez még egy ok arra, hogy minél többen mondjuk el a véleményünket. A párbeszéd egy fontos lehetőségéről van szó, érdemes élnünk vele.

Ezt komoly pofával előadni, miután nemrég bárki véginézhette, hogy egy bot 12 órán át ezrével töltögeti ki az úgynevezett konzultációs kérdőívet, és a kormány nem saját magát jelenti fel, hanem az informatikai trágyamunka leleplezőjét, majdnem olyan szürreális, mint hogy Orbán Viktor feleségestül, inkognitóban, sunyiban, kvázi álruhában meglátogatja Lázár Jánost Mezőhegyesen.

Szóval nem tudni, hogy ebben a 394 150, irányított sületlenségeket tartalmazó, ámde ennek ellenére visszaküldött/kitöltött kérdőívben benne van már az a 3100 is, amely lebuktatta a szégyentelenség kormányát, de ha minden így marad, és az etikus hackert bűnüldözik saját maguk helyett, akkor augusztus 25-ig lesz itt 4 millió is ebből a sovány kis 400 ezerből. Holott ez már így is kétharmados többség.

És ezek az emberek követelnek minden második szavukkal több tiszteletet maguknak. Akik saját világraszóló alkalmatlanságukat is ellenséges támadásnak hazudják. Ezen már tényleg csak röhögni érdemes. Még ha kínunkban is.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!