December 19,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezek tényleg nem félnek

Ééés igen! Ilyen borongós időben egy vidám röhögés kincset ér. Különösen ajánlom mindenki figyelmébe az utolsó bekezdést. És itt jegyzem meg, hogy nem értek egyet Bálint kollégával, aki azzal vádolta meg eme mestermű szerzőjét, hogy megint nem sikerült egy vesszőt se eltalálni. Én találtam benne többet is, ami véletlenül jó helyen van. Hajrá pannonpuli2000nemzetiszocik!

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: NEM FÉLÜNK!

A civil szervezet, levélben tiltakozott Luxemburg bécsi nagykövetségénél, mert J. Asselborn, külügyminiszter megfenyegette Magyarországot a Soros-törvény miatt. Az Unió aktiválja a 7. cikkelyt, ha pedig a magyar kormány nem fogadja el az Uniós elveket, annak az uniós tagság lehet az ára – nyilatkozta a külügyér. 
Magyarország visszautasítja a miniszter szavait, a fenyegetést pedig figyelem kívül hagyja! Luxemburg adóparadicsom: ebben az országban rejtik el pénzüket, a tolvajok, adócsalók – saját hazájukat is meglopva. Egy olyan ország, amelyik cinkos módon összejátszik bűnözőkkel, nem beszélhet jó erkölcsről, európai értékekről, nem oktathat ki másokat! 
Magyarország nem ismeri el a Benelux államok primátusát, mert gyarmattartóként kizsákmányolták, gyilkolták Afrika őslakosságát, túszul ejtették a gyermekeket – így zsarolták a szülőket, hogy nagyobb munkateljesítményt facsarjanak ki belőlük az ültetvényeken. Ezek az országok tegyék jóvá bűneiket: fogadják be a szerencsétlen embereket, ne küldjék hozzánk a migránsok ezreit. Mi nem azonosulunk olyan európaiakkal, akiknek vér tapad a kezeikhez.
Magyarországot nem lehet kizárni az EU-ból, nem fogunk kilépni a közösségből. Kivárjuk, míg feloszlik az EU, Luxemburgból pedig iszlám állam lesz. De, luxemburgiakat sohasem fogadnánk be!
Honfoglalás 2000 Egyesület Pannonpuli.hu Nemzeti Szocik

  Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.