Május 14,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezek szerint a fideszes szavazók nem Orbánra, hanem Gyurcsányra hallgatnak?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 699,171 forint, még hiányzik 2,300,829 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A baloldal vakcinaellenes kampányt folytat, ezt bizonyítja egy, a parlamenthez benyújtott határozati javaslat is, amelyet valamennyi baloldali párt aláírt – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Nem, rohadtul nem bírják elengedni, pedig még a saját szavazóik sem osztják maradéktalanul ezt a kommunikációs kormányzat száján, illetve az általa közpénzből etett szájakon forgó ordas hazugságot, miszerint a baloldal oltásellenes volna. Az is igaz, hogy nem a köz véleményének precíz kutatásában élen járó Nézőpont Intézet (Tarlós István győzelmét is milyen pontosan megjósolták) készítette azt a tegnap nyilvánosságra került kutatást, amelyből kiderül: a magyar társadalom kétharmada nem gondolja a baloldalról, hogy oltásellenes volna.

Nem megyek bele, mert erről részletesebb elemzést is írtunk, de azért az elég sokatmondó, hogy miközben naponta nyolcszor elmondják ugyanazt a néhány hazug mondatot, a saját szavazóik oltási hajlandósága valamennyi ellenzéki párt – a DK-tól a Jobbikig, az MSZP-től a Momentumig – támogatóinak oltási hajlandóságától elmarad. Szerencsére a hasbeszélésre idomított, a főnöke pénteken felöklendezett állításain szombaton alázatosan kérődző, azokat szolgaian megismétlő Hollikot ez nem hozza zavarba, úgyhogy mondja a magáét:

A javaslat megtiltotta volna a 65 év felettieknek a koronavírus elleni keleti vakcinák beadását, és brüsszeli jóváhagyáshoz kötötte volna a keleti vakcinákat, ellehetetlenítve használatukat Magyarországon.

„Az oltásellenes baloldali határozat újabb bizonyíték arra, hogy ha a baloldalon múlna, sokkal rosszabb lenne a helyzet, mint jelenleg” – hangsúlyozta, hozzátéve: fényévekre tartanánk a 65 év felettiek teljes átoltottságáról, és „nemhogy a hárommillió beoltottat nem közelítenénk, de még a másfél milliót sem értük volna el”.

Hollik István a javaslatot aláírók között említette Gyurcsány Ferencet, a DK elnökét, Jakab Pétert, a Jobbik elnökét, Tóth Bertalant, az MSZP társelnökét, Ungár Pétert, az LMP országgyűlési képviselőjét és Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. (MTI)

Ja, mostanra találták meg a fiók mélyén azt a hosszú hetekkel ezelőtti parlamenti határozati javaslatot, amely szerintük ÚJABB bizonyítékot szolgáltat az ellenzék oltásellenességére. Világos. Nem oly nagy csoda ez, miután ma 23 ezer fölé ugrott a járvány halálos áldozatainak száma, a vakcinadzsihád az egyedüli dolog, amibe – egyébként joggal – kapaszkodhatnak. Elmaszatolandó, hogy ezt bizony elkúrták. A fideszes párhuzamos állam létrehozására, a közpénz magánvagyonná konvertálására, egyszóval a hatalom bebetonozására immunis ez a rohadt vírus.

Nem azt kérdezem ezért, hogy mióta nem a megmentett életek számában mérik a védekezés sikerét, azóta tökmindegy mennyi ember hal meg, ha az oltási statisztika jól mutat. Hanem azt kérdezem, hogy az elvtársak baloldali oltásellenességre vonatkozó pengeéles logikájából hogyan következik az, hogy a kereszténynemzetijobboldaliak szkeptikusabbak az oltások elfogadását illetően, mint a baloldaliak? Ezek szerint a fideszes szavazók nem Orbánra, hanem bezzegGyurcsányra hallgatnak? Hacsak így nem!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!