Március 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ez már mélyebb nem lesz, csak szélesebb

Szép estét, vagy amilyen jut ebben a fokozódó nemzetközi helyzetben Magyarországon. A gazda nyaral, vagy generálozzák valahol – nem én vagyok az ügyeletes bilihordozója, úgyhogy nem tudom, merre rontja a levegőt – de a személyzet nem pihen most sem. Vívják a maguk szűnni nem akaró pitiáner kis háborúikat és állati nagy hősnek érzik magukat. A közpénzből zabáltatott megélhetési elvtársak (mármint egymásnak elvtársai ők a bálványimádásban) és elvtársnők a filctollal rajzolt szemöldökű párhuzamos univerzumban nem győznek eleget tombolni örömükben, hogy végre kevesebb véleményt lehet mostantól hallani, olvasni. Valaki igazán szólhatna nekik, hogy attól ők még egy fikarcnyival sem lesznek sem tehetségesebbek, sem okosabbak, sem a gerincesek rendjéhez nem jutnak közelebb, ha habzó pofával örömködnek annak, hogy megélhetés nélkül maradtak olyanok, akik velük ellentétben nem a király seggét nyalják napszámban.

Olyan belenézni egy ilyen pártlapba, mintha valamelyik valóvilág-epizódba néznék bele, amikor olyasmit láthatok, amire baromira nem lettem volna kíváncsi. Ahogy az sem érdekelt soha, hogy a művalóságban hogy böfög, fingik, párzik a villalakó, az sem igazán érdekel, hogy a horogkeresztény rímfaragók mennyire sötét barmok. Mégis jön szembe mindenhol a tomboló hülyeség. Éppen most nyugtatott meg a párom, vagy legalábbis ez lehetett a szándéka. Azt mondta, ne idegeskedjek, leértünk a gödör aljára. Ez már mélyebb nem lesz, csak szélesebb. Hát a franc tudja, mi a rosszabb. Én már csak arra próbálok koncentrálni, hogy maradjon bennem annyi tartás, hogy amikor ezek kerülnek szemétre – nem lesz szokatlan, onnan jöttek eredetileg is -, bírjam megállni és ne ünnepeljek.

És hogy a szombat se múljon el az agyhalott-kommandó nélkül:

Megint egy “Soros-szervezet” próbál beleszólni a magyar médiaügyekbe – közölte a Fidesz-frakció szombaton az MTI-vel, a Riporterek Határok Nélkül (RSF) nevű szervezet nyilatkozatára reagálva.

 Az RSF pénteken a honlapján közzétett nyilatkozat szerint elítélte, hogy a HírTV-t “Orbán Viktor kormányfő egyik barátja” vásárolta meg. A történteket a szervezet a legújabb lépésnek értékeli a miniszterelnök és a Fidesz részéről az ország médiájának elfoglalásában. A hatóságok egyre jobban korlátozzák a sajtó szabadságát, és azt a képességét, hogy a demokrácia őre legyen – vélekedtek.  
    A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója közleményben erre úgy reagált, hogy “a Riporterek Határok Nélkül egy Soros-szervezet. Bevallottan Soros pénzéből működik, a bevándorláspárti Soros-hálózat része. Tehát megint egy újabb bevándorláspárti Soros-szervezet próbál beleszólni a magyar médiaügyekbe és a magyar politikába”. (MTI)

Én meg úgy reagálok, hogy a nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója – meg a kisebbik is – egy bűnszervezet. Bevallottan korrupt gecik gyűjtőhelye, törtető senkik, középszerű pártkáderek megélhetési melegedője. A kérdésem pedig az, hogy akkor most itt az történt, amit én érteni vélek ebből a szokásosan gagyi kinyilatkoztatásból? Fideszék elismerték, hogy a HírTV bezárása politikai ügy? Hogy a kormány kavarja a szart? Én meg már azt hittem, két velejéig geci gazember elszámolásának a végére került pont, amikor is kiderült, hogy melyik kutyának van joga a nemi élethez.

Hogy most se maradjunk Orbán Gáspár nélkül, jegyezzük meg a történelmi eseményt: a közpénztévé Dunáról elnevezett kanálisa vallási műsorába sikerült beszuszakolni a reménybeli szektavezért. Csodatévő és nyelveken halandzsázó, Jézussal napjában többször csacsogó uralkodócsemeténk lett nekünk. Állapítsuk meg: a rohadt alma nem esett messze az apja falábától.

Menjünk aludni, hátha reggelre kevesebb hülye lesz az országban. Amúgy nem.

Mai cikkeink:

Tiborcz szállodájától Orbán Gáspár zsebéig

Bőven itt az ideje annak, hogy elengedjük a szép eszméket

Semmi keresnivalónk nincs Európában, amíg nem is akarunk odatartozni

M1, a hazugsággyár

Nagypapa, te mit mondanál most?

Se hős, se áldozat

AD SIDERA…

Fidesz TV, se több, se kevesebb

A nap kommentje Zsuzsitól:

Valóban: állítólag a legszegényebbek majdnem mind a fideszre szavaztak. Talán félelemből? Tudatlanságból? Nem véletlen, hogy most felszámolják az összes ellenzéki sajtóterméket, médiát, a vidéki lapok is mind a kezükbe kerültek. Az emberekhez nem jutnak el a hírek arról, mennyi aljasságot követnek el, hány milliárdot tesznek zsebre ők és a csókosaik. Mennyi nyugdíjemelést kaphatna az ellopott pénzekből Gizus néni, meg a többi szegény ember.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS