Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Európa elesett, a békemenet talpon van

Szép estét! A választási kampány még nem ért véget – alighanem a választás után sem fog, ezt megnyugtatásul közlöm -, de most nem sok kedvem van arról hosszasan csevegni, hogy miért is kell a Fideszre szavazni. Esetleg pár szóban összefoglalom, hogy nehogy elfelejtsük reggelre. Azért szavazzunk rájuk, mert akkor mi nem leszünk olyan, mint Bécs, amit utol akarunk érni. És még azért is, mert csak akkor érjük utol Bécset, amire nem akarunk hasonlítani. Meg azért, mert csak akkor éljük túl az elmúlt ezer évet és még azért, mert szeretjük a lovakat. Vagy nem. Mindegy.

Karácsony Gergely meghirdette az árnyékkormány felét. Ez idáig nem olyan nagyon érdekes, mert na és akkor mi van. Amire felkaptam a fejemet: egyetlen pártpolitikus sincs a névsorban. Kizárólag szakemberek. Tudom, hogy majd most az jön, hogy micsoda butaság, nincs már idő felépíteni ezeket az embereket, azt sem tudjuk, melyikük kicsoda. Jó, ez így nem igaz, mert Mellár Tamásról lehet tudni, hogy kicsoda és Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere sem ismeretlen. Én azonban azt mondom, hogy kellemes meglepetés volt ez a választás. Pártpolitikusokat eleve nem engednék a kormány közelébe sem. Ha nagyon akarnak politizálni, tegyék ezt a pártjukon belül és éljenek meg a tagdíjakból. Tényleg elég már belőlük kormányon is, ellenzékben is. Ha buszra ülök, nem azt várom el a sofőrtől, hogy hűséges legyen a pártjához, hanem azt, hogy jól és biztonságosan vezessen. Közben pedig nem akarom tudni a nevét sem. Így vagyok a miniszterekkel is. Ne kelljen megtanulnom a nevüket, csak azt érezzem, hogy jól haladnak a dolgok.

A Fidesz természetesen már bejelentette, hogy Karácsony árnyékkormányának tagjai egytől egyig Soros emberei. Ez számomra méginkább vonzó, mert úgy tűnik, mintha az idős úr tudna bánni a pénzzel. Ez a jelenlegi kormányról a legnagyobb rosszindulattal sem feltételezhető, maximum az a biztos, hogy nagyon szeretik a pénzt. Főleg a másét.

De Azt is megtudhatjuk a Fidesz közleményéből, hogy Karácsony olyan agyafúrt, mint a fene. Igaz ugyan, hogy Soros György embereiből állította össze a kormányt, de valójában Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor közelségére vágyik. Bizony.

Karácsony Gergelyt Soros György emberei veszik körül. Karácsony pártja 14-szer szavazott a bevándorlók betelepítése mellett Brüsszelben, ha tehetné lebontaná a kerítést és bevándorlóországgá tenné Magyarországot. Karácsony valójában Gyurcsánnyal és Vonával alakítana kormányt. (MTI-OS)

A nap híre: rekordkísérletet hajtott végre a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A kacifántos neve ellenére közpénzből bohóckodó társaság rekordkísérletének címe: Emeljünk magasba minél több gyereket! Esküszöm. Nem én találtam ki.

Szétnéztem a közpénzből pártpropagandát toló fertályon. Aki teheti, ne nyissa meg ezeket az oldalakat a választásig, mert belenéz két hírbe és légvédelmi bunkert épít a kert végébe. Akár van kertje, akár nincs. Az a helyzet az Origo-888 tengelyen, hogy nem csupán kitört a harmadik világháború körülöttünk, de már el is veszítettük. Muszlim hordák rohanták le Európa minden városát, ölnek és erőszakolnak. Olyanok, mint a zombik, mindenhol ott vannak és mindmeghalunk. Tiszta szerencse, hogy Magyarország mindezidáig kimaradt ebből, de ez csak akkor marad így a továbbiakban is, ha Orbán Viktornak fogják hívni a miniszterelnököt az elkövetkező száz évben. Ha nem így lesz, akkor reális veszélye van annak, hogy a Bercel-Szécsény metróvonalon mindenkit megerőszakolnak a vadak. A férfiakat is.

Soros György még mindig meg akarja buktatni a szlovák kormányt, mert oda is be akarja telepíteni a migránsokat. Ezt onnan lehet tudni, hogy Orbán Viktor mondta. Ő látta Soros kezét és tisztában van Soros terveivel is. Pont.

 

Lábtörlőnek is alkalmatlan

A nemzeti identitástudat indokolatlan, ostoba túlcsordulása gyűlöletet és rasszizmust szül

Rohadt migránsok, szemét libsik, dögöljön meg mindenki!

Ézsaiás

Ha sarc, legyen harc

Én megvédem Semjén Zsoltot

A nap kommentje Zsókától:

Tündérke ! Véssétek már az eszetekbe,hogy a lakájmédián kivüli kérdések a magyar választóktól érkeznek ! Nincsen ilyen hogy nem válaszolok, mert ha gyűrűbe fog egyszer a proli akkor már nem lesz kérdés….

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS