Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És akkor Selmeczi Gabriella felkiáltott: Mi ez, ha nem demokrácia?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Kövér László házelnök által a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélynek kikiáltott ellenzék bojkottja mellett, Orbán 133 legbátrabb embere néhány Volner- és Dúró-féle független képviselővel vállt a vállnak vetve teljes egyetértésben fogadta el az ún. gyermekvédelmi (valójában homofób és transzfób) népszavazásról szóló határozati javaslatot, amit az állampárt jól felfogott érdekében a tavaszi országgyűlési választásokkal együtt tartanak meg. Könnyű belátni, hogy a garantáltan magas részvételi arány okán a mondvacsinált genderlobbi elleni harcról szóló referendum érvényes lesz (ellentétben a 2016-os migránsozó népszavazás érvénytelenségével és eredménytelenségével), és kiváló lehetőséget szolgáltat a Rogán-központnak arra, hogy a választókat a Fidesz oldalán mobilizálja. Ahogy Rogán propagandaminiszter tegnap az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott éves meghallgatásán világossá tette:

A kormány a gyerekekre irányuló LMBTQ-propagandát a leghatározottabban visszautasítja, a témában jövőre tartandó népszavazás előtt »erős kampányt« folytat majd.

Mielőtt szemléltetném, hogy milyen jól elcsacsorászott magával Selmeczi nevű szenátorasszonyság a vita nélküli vitában (Vejkeytől és Orbán Balázstól mindenkit megkímélek) – mintha ennek az országnak az első 150 megoldandó problémája között érdemben szerepelne a kiskorú gyermekek nemi átalakító kezeléseinek népszerűsítése -, tegyük világossá: nem az a hír ebben, hogy költséghatékonysági megfontolásokra hivatkozva néhány hete ugyanezek a bátorak megszavazták, hogy népszavazást és választást egyidejűleg lehessen tartani. Eddig úgy volt, hogy referendum nem tűzhető ki az országgyűlési, európai parlamenti vagy önkormányzati választásokat megelőző és követő 41 napon belüli időpontra.

A hír ebben sokkal inkább az, hogy bár sokan talán nem emlékeznek rá, de a nagy varázsló éppen akkor nyögte be, hogy kormánya ötnemes, ún. gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez, amikor kirobbant a Pegasus-botrány. Ami azóta is szivárog, akárcsak Kövér László, akinek nyilvánosságra került – az olajszőkített Pintér tárcája szerint értelmezésre nem szoruló – ünnepi beszéde a magyar titkosszolgálatok modern kori történetében az első hangfelvétel, amely egy belső, szakmai rendezvényről szivárgott ki.

Ugyan Orbánnak a Pegasus-botrány elkenésére szolgáló 5 népszavazási kérdéséből csak 4 darab ment át a Kúrián, de ez is pont néggyel több, mint amennyi rohadtul elég lenne. Nem azért, mert túlárazás és törvényesített lopás nélkül is 5,5 milliárd forintba kerül ez a felhajtás, hanem mert nem létező, vagy a valósággal köszönőviszonyban nem lévő, vagy a társadalom elsöprő többségét nem érdeklő baromságokat állítanak be élet-halál kérdésként. Miközben egy rakás érdemi, húsba vágó kérdésről nemhogy népszavazást nem lehet tartani, de köze nincs hozzá az adófizetőnek. Az ezer év alatt megtérülő, 750 milliárdos Budapest-Belgrád vasútvonaltól a kilométerenként 10,7 milliárd forintba kerülő M100-as gyorsforgalmi úton keresztül az ország egyik felének megélhetési hazaárulózásáig, törvénytisztelő állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatnak nyilvánításáig és megfigyeltetéséig hosszú és keserves a sor.

Ezekhez képest szemfényvesztő hülyeségekről viszont lehet majd lehet népszavazni, és a népszavazásra buzdító csilliárdos kampányt összemosni az állampárt választási kampányával:

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?”
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

És akkor a méltatlanul elfeledett Selmeczi Gabriella emígy sápítozik:

Selmeczi Gabriella szenátorasszonyság unikálisnak nevezte, hogy népszavazáson kérdezik meg a választópolgárokat erről a kérdésről. Mi ez, ha nem demokrácia? – kérdezte, szóvá téve a brüsszeli kifogásokat a magyar demokrácia működésével kapcsolatban. Szerinte Brüsszel szokott az emberek feje felett dönteni.

A képviselő Brüsszel viselkedését rendkívül álságosnak nevezte, mondván, az oktatás nemzeti hatáskörbe tartozik. Arra szólított fel: el a kezekkel a gyermekeinktől!

A népszavazáson az ellenzéki szavazók is lehetőséget kapnak arra, hogy gyermekeik védelme érdekében elmondják véleményüket. Reményét fejezte ki, hogy az ellenzéki képviselők sem akarják kitenni gyermekeiket az LMBTQ-propagandának. Megjegyezte, bízik abban, az ellenzéki képviselők vitától történő távolmaradása nem azt jelenti, hogy támogatják az LMBTQ-propagandát.

Elmondta, nem akarják, hogy az óvodákban, az iskolákban a szülők háta mögött érzékenyítés folyjon. A gyermekek nevelése, különösen a szexuális nevelése a szülők joga és dolga – jelentette ki.

Selmeczi Gabriella azt mondta, a végsőkig hajlandók küzdeni az alapértékek védelméért. A népszavazás eredményeként kialakuló szabályozás a valódi társadalmi többségen alapul majd és nem a hangos, elvtelen kisebbség csapongásán. (MTI)

De jó, hogy a szenátorasszony már a homofób népszavazás leendő eredményét is tudni véli, miközben elvtelen kisebbségezi azokat, akiknek elegük van abból a mérgező gyűlöletpolitikából, amivel a párhuzamos államban utazó, elvetelmült korrupció kormány(pártj)a kapaszkodik a hatalmába. De jó.

És mivel Orbán Viktorral ellentétben mi foglalkozunk nőügyekkel, íme a Pegasus-botránnyal kapcsolatban hónapok óta menekülő, maszatoló igazságügyi miniszter ajvékolása, miután fideszes parlament elrendelte az uszító népszavazást:

Megvédjük a magyar gyermekeket és a szülők jogait, az LMBTQ-lobbit megállítjuk az iskolák kerítésénél.

Csak a közös akarat képes megálljt parancsolni az erőszakos LMBTQ-lobbinak és a brüsszeli nyomásgyakorlásnak, éppen ezért kezdeményezett a kormány népszavazást a gyermekvédelem kérdésében.

A mi politikai közösségünk fennállása óta azért küzd, hogy Magyarország valódi demokrácia lehessen, ahol nyílt és őszinte párbeszéd folyhat bármilyen társadalmi kérdésről és ahol a magyar emberek szándékát senki sem kérdőjelezi meg.

Hiszünk abban, hogy a magyar emberek kiállásával képesek vagyunk a legvastagabb falon is átmenni. Gyermekeink jövője a tét, ezért elkötelezetten küzdünk védelmükért. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!