Szeptember 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ennél még az is jobb lett volna, ha csöndben maradnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,175,810 forint, még hiányzik 1,824,190 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A kormányzati kommunikáció – úgy tűnik – összeomlott. Vagy az is lehet, hogy Jolikát hazaküldték nyári szünetre és egy algoritmus gerjeszti az éppen aktuális Fidesz közleményeket a központban. Az ellenzéki előválasztás nyilvántartási szakaszának elindulásáról ugyanis annyit tudtak mondani, hogy Gyurcsány. Semmiféle érdemi kritikát nem fogalmaztak meg, mindössze összegezték, hogy szerintük mi történt Magyarországon a Gyurcsány-érában, aztán kijelentették, hogy Karácsony hátán kíván Gyurcsány visszakapaszkodni a hatalomba, Jakab Péter pedig egy bohóc. Ennél még az is jobb lett volna, ha egy üres közleményt juttatnak el az MTI-hez, annak legalább lett volna értelme.

A Gyurcsány-show hétfőn újabb állomásához érkezett, a baloldali politikusok hivatalosan is jelezhetik igényüket az epizódszerepekre – közölte a Fidesz hétfőn az MTI-vel.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte, hogy a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd bejelentette, elindult az ellenzéki előválasztás nyilvántartásba vételi szakasza: várják az előválasztáson indulni kívánó miniszterelnök-jelöltek, egyéni képviselőjelöltek és jelölőszervezetek jelentkezését. A Fidesz közleménye szerint a baloldal egyszer már bizonyította, hogy a Gyurcsány-féle politika tönkreteszi Magyarországot. Korrupt kormányzás, adóemelések, sorozatos megszorítások, tömeges munkanélküliség és a családi támogatások megvágása, ez a Gyurcsány-korszak mérlege – írták. A kormánypárt szerint most “Karácsony Gergely hátán ismét Gyurcsány Ferenc akar visszakapaszkodni a hatalomba, amihez felhasználja a teljes baloldalt, köztük Jakab Pétert mint bohócot és a feleségét, Dobrev Klárát is”.(MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!