Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Ennél a pofátlan rablóbandánál bárki jobb

Levél a változást akaró honfitársaimhoz

Mindenkihez, aki látja, hogy mi folyik ebben az országban már 8 éve; aki tudja és érzi, hogy ez már több, mint elég; aki szerint itt az ideje, hogy véget vessünk a Fidesz 2/3-os parlamenti többségének és hazánk további nyílt kirablásának és tönkretételének.

Hozzátok szólok most: nekünk mindannyiunknak kutya kötelességünk elmenni szavazni. És ne jöjjön senki nekem azzal, hogy de hát kire? Igen, én is látom, hogy nincs elég erős ellenzék, de ennél a pofátlan rablóbandánál bárki jobb. És minden egyes szavazat valaki másra azt jelenti, hogy Orbánéknak annyival kevesebb jut.

Nem lesz könnyű dolgunk, mert ezek a bűnözők a vesztüket érzik, foggal-körömmel ragaszkodnak a hatalmukhoz és az összelopott milliárdjaikhoz. És azért sem lesz könnyű dolgunk, mert még mindig nagyon sokan vannak olyanok, akik, bár kilóg a s…ük a nadrágból, még mindig vakon hisznek ezeknek. És a szemellenzős Fidesz-hívők bizony el fognak menni szavazni.

Különböző fórumokon egymás után olvasom a hozzászólásokat, hogy az embereknek elege van a mostani kormányból. Hát április 8-án lesz lehetőség változtatni ezen. De csak akkor, ha mindenki elmegy szavazni.

Mert ha a sok szótépő kommentelő otthon marad, akkor itt nem lesz változás. Illetve lesz, de azt még jobban meg fogjuk megkeserülni. És akkor valószínű, hogy nem lesz többet lehetőségük arra sem, hogy a fotelből, az interneten szidják a kormányt. Mert nem lesz hol.

Én ezt nagyon nem szeretném. Szeretnék végre megint egy normális országban élni. Aki egyetért velem, kérem, győzze meg családtagjait, barátait és április 8-án voksoljunk a változásra.

Balogh Tímea

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS