Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ennek nagyon csúnya vége lesz, Antal

Nem, nem számít, hogy vasárnap van. Nem számít, hogy még alig tért magához az ország, Rogán Bűnöző Antalnak prédikálnivalója akadt vadhajnalok hajnalán a közpénzszolgálati Kossuth Rádióban. És igen, tolják tovább a hazudozás, megfélemlítés, rágalmazás, összemosás rozsdás, nyikorgó biciklijét. Jegyezzük fel, és meg, mert szükség lesz még rá:

A magyar kormánynak, hatóságoknak van listája azokról a szervezetekről, akik az illegális bevándorlást propagálják, jó dologként állítják be, ráadásul jogi segítséget nyújtanak ahhoz.

Aki ilyen tevékenységet végez legyen az a Helsinki Bizottság, vagy más, a Stop Soros törvénycsomag hatálya alá fog esni. A kormánynak az a dolga, hogy a nemzet biztonságára veszélyes szervezeteket figyelemmel kísérje. A magyar hatóságok az ügyészségnek fognak javaslatot tenni, hogy vizsgálják meg egyes, magukról önbevallást nem adó szervezetek tevékenysége ebbe a körbe tartozik-e.

Stop Soros törvénycsomag parlamenti elfogadása után senkit nem fog meglepetésként érni, ha Soros Györggyel szemben az elsők között vezetik be a távoltartási végzést, amennyiben nem hagyja abba a bevándorlás finanszírozását.

A magyar emberek akarata teljesen egyértelmű, azt szeretnék, hogy minden körülmények között gátolják meg a brüsszeli bevándorláspolitika érvényesülését és a Soros-terv végrehajtását. Ennek kell megfelelnie a három részből álló Stop Soros csomagnak, amelyet a kormány most társadalmi vitára bocsátott, februárban pedig a parlament elé terjeszt.

A kabinetnek az a célja, hogy távol tartsa Magyarországtól azokat, akik a bevándorlás propagálásával, szervezésével foglalkoznak, akik megpróbálnak migránsokat behozni Magyarországra és akik őket finanszírozzák. Három megoldást javasoltak:

  1. Vegyék nyilvántartásba azokat a szervezeteket, akik a bevándorlást szervezik, és legyen vita arról, hogy kik azok, akik ezt csinálják, és ha nem vallják be, akkor a hatóságok kényszerítsék rá őket erre a bevallásra.
  2. Adóztassák meg ezeknek a szervezeteknek a külföldi támogatását, hiszen az mégse jó dolog, hogyha a magyarok valamit nem akarnak, akkor külföldi pénzből megcsinálják azt. Ezeknek a szervezeteknek a többsége egy százaléknyi magyar adófizetői támogatást sem kap.
  3. A belügyminiszter döntésével távol lehessen tartani az országtól azokat az embereket, akik szervezik, vagy finanszírozzák a bevándorlást.

A kormány minden jobbító szándékú javaslatra nyitott, ugyanakkor a törvénycsomagnak csak a szigorítása képzelhető el, az enyhítése semmilyen körülmények között.

Az kiabál, akinek a háza ég, vagyis azok fognak összefogni, akik eddig is elsősorban a Soros-alapítvány támogatásával végezték a munkájukat.

Hívják őket bárhogy, ezek a szervezetek egy célra szerveződtek, hogy valamilyen formában valóra váltsák a Soros-tervet és az illegális bevándorlás útjából eltüntessék a magyar kormányt. Van akinek az dolga, hogy tüntetéseket szervezzen a kabinet ellen, mások hamis híreket terjesztenek Magyarországról. Ezen szervezeteknek közös célja, hogy megnyissa a kerítést és újraindítsa a lezárt balkáni migráns útvonalat.

Nem csak az illegális bevándorlás finanszírozóit, hanem a segítőit is távol tartják Magyarországtól. Ha Soros György pénzügyi tevékenysége veszélyt jelent, akkor azoké is, akik az ő pénzét erre a célra itt Magyarországon szétosztják. 

Akkor most én is kérdezek, mert kérdezni jó. Picit kínos, hogy egy bűnözőtől kell kérdezni, akit hivatalosan is lehet bűnözőnek nevezni, de ha ez jutott, ez jutott.

  • Ha listátok van a nemzet ellenségeiről és már tudjátok pontosan, hogy kik azok, akikre rá fogjátok sütni a bevándorlásszervező bélyeget, mi a fasznak vizsgálódtok?
  • Soros Görgyről a magyar hatóságok mondták ki, hogy nem bizonyítható semmi abból, amivel vádoljátok, akkor tehát a Stop Soros figyelemelterelő elmebajra azért van szükség, mert aki itt bizonyíthatóan bevándorlókat fogadott be, az nem más, mint a magyar kormány?
  • 2,3 millió ember (vagy amennyit önbevallottatok) véleménye mióta a magyar emberek véleménye?
  • Miért kell társadalmi vitára bocsátani valamit, amibe aztán nem lehet beleugatni, és ami semmiben nem befolyásolja azt az aggasztó tényt, hogy politikai túlélésetek érdekében listázzátok a magyar civileket?
  • Mennyi önkéntes magyar adófizetői támogatást kap az ellenséges szervezetekhez hasonlóan senki által meg nem választott CÖF, és honnan lehet tudni, hogy a kormánybarát álcivilek a magyar emberek akaratát képviselik?
  • De ami a legsúlyosabb: jól értem, hogy ennek a jogellenes katyvasznak az az egyik célja, hogy semmiféle tüntetést ne lehessen szervezni ma Magyarországon a kormány ellen, mert az illető szervezetre, a hazát letelepedési kötvényenként kiárusító Rogán Antalok azonnal rányomják a bélyeget, hogy valójában a kerítést akarják lebontani? Tehát mostmár ott tartunk, hogy a diákok is kerítést akarják lebontani?

Azt hiszem, most jutottatok el oda, ahonnan mások már nem akarnának lejjebb süllyedni, nektek viszont ez sem okoz gondot. Ennek nagyon csúnya vége lesz, Antal! És ezt nem kérdezem, hanem mondom.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS