Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Én leszek az első magyar a Holdon

Szép estét, kitartást, bort, búzát, xanaxot! Már amennyiben így írják. A diliház lassan csúcsra járatódik, minden hülye előkerül, aki eddig a csalitosban lappangott. Ma is az van, hogy amennyiben nem a Fidesz rabolhat továbbra is, akkor mindmeghalunk. Miután pár napja Svédországból hazaköltözött egy hölgy, mert alig kapott helyet a kórházban a rengeteg külföldi orvos miatt és rendszeresen zaklatták a metrón, már félt ő nagyon, már magam is úgy voltam vele, hogy jobb a békesség, én elköltözöm a Holdra. Reggel megnyugodtam, mert kiderült, hogy a kedves hölgy legfeljebb takarítói állásra pályázhatott volna a fővárosi kórházban, ám még arra is csak bajosan, mert 400 kilométerre onnan élt egy faluban és hét, vagy nyolc bírói ítélet van ellene rágalmazás, zaklatás és hasonló csínytevések miatt, megnyugodtam. Erre a közpénztévé megint talált egy illetőt, aki meg Németországból menekült haza, mert már nem bírja a migránsokat. Én mindenesetre folytatom a csomagolást.

És még tessék:

 Ha Karácsony Gergely és a többi Soros-ember kerül hatalomra, akkor a migránsok ellátására csoportosítják át a fejlesztési forrásokat. Karácsonyék az Európai Parlamentben eddig minden olyan migránspárti javaslatot megszavaztak, ami arról szólt, hogy pénzbüntetéssel és forráselvonással sújtsák azokat az országokat, amelyek nem akarják betelepíteni a migránsokat.

 Kiadó: Fidesz-frakció (MTI-OS)

És még ráadásul:

Gyurcsány Ferenc nagyon siet Soros György védelmére. Soros György és hálózata minden alkalmat megragadnak, hogy megbuktassák azokat a kormányokat, amelyek ellenzik a migránsok betelepítését és a kötelező kvótát.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség (MTI-OS)

Ez meg arról szól, hogy Gyurcsány szerint büdös lábszagú tahó volt a drágaminiszterelnökúr, amikor ahelyett, hogy részvétet nyilvánított volna a meggyilkolt szlovák újságíró és párja családjának, elkezdte verni a nyálát, hogy azért csődültek a szlovák emberek az utcára és azért követelik a korrupt kormány lemondását, mert Soros fizeti őket.

Ez azért tök jó, hogy Lázár Bécsbe megy hülyeségeket beszélni és felidegesít néhány osztrákot, Orbán a szlovák társadalmat Soros-ügynöközi le a saját tyúkszaros, tolvaj rezsimjének a védelmében, a PestiSrácok párban járnak Brüsszelbe frászt kapni, a migránstévé sorra rántja elő a kalapból a külföldről hazamenekült honfitársainkat, Bayer Zsolt lassan fegyveres békemenetet szervez, Hadházy Ákos nyugdíjasokat gyilkol, Juhász Péter nőket ver, Gyurcsány Ferenc konkrétan kiskorúakat vesz rá arra, hogy neki plakátoljanak (iskolai igazolásokat is kiállít), Orbán Viktor német család akar lenni. Jó, mindebből egy szó sem igaz, de legalább ezzel van teli a propagandamédia. Bár az utolsó mondat lehet, hogy igaz. Fene tudja.

És még nincs vége.

 “Az a Jobbik beszél, amit kilóra felvásárolt Simicska Lajos milliárdos” – így reagált a Fidesz arra, hogy a Jobbik vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel szemben és feljelentést tesz vesztegetés gyanújával.

A Fidesz hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte azt is, hogy az a “Jobbik beszél, amelyik a kémkedéssel és pénzügyi visszaéléssel meggyanúsított Kovács Bélát foggal-körömmel védi”. Kovács Béla, más néven “KG Béla” vagyonának eredetét még most sem ismerni, s azt sem tudni, “milyen esetleges külföldi támogatásokból” adott segítséget a Jobbiknak – jegyezte meg közleményében a nagyobbik kormánypárt.
    Szilágyi György, a Jobbik képviselője hétfői sajtótájékoztatóján arról beszélt Semjén Zsolt svédországi vadászatait Farkas József vállalkozó fizette, akinek fiával közös luxembourgi székhelyű offshore cége, a Lifetree Holding több szálloda tulajdonosa. Azt kérte a parlament mentelmi bizottságától, hogy mielőbb vizsgálja ki az ügyet. Azt is megfogalmazta, ha a hatóságok nem vizsgálják a vesztegetés gyanúját, akkor a Jobbik kormányt alakítva teszi meg azt. (MTI)

Mi köze Kovács Bélának ehhez az egészhez? Miért nem ismerjük az ő vagyonának az eredetét? Polt Péter ezt is elsikálta, vagy mi gátolta meg a nyomozati szerveket, hogy kiderítsék? Akkor jó. Ettől függetlenül Semjén Zsolt miből vadászgatott, azt ki fizette, miért és hol a lemondása? Normális országban már lemondott volna magától, vagy kirúgta volna a főnöke és megkezdődött volna a nyomozás az ügyében. Bizony.

D ez nem egy normális ország, úgyhogy mégis csomagolok és megyek a Holdra. Csak előtte még alszom egyet. Jó éjt mindenkinek.

Ezt nem szervezett bűnözésnek hívják?

Itt már csak a társadalom még működő immunrendszere hagy némi reményt

Az agyam feladta a küzdelmet, fehér zászlót lobogtatva tette le a teljes fegyverzetét az állami média lábai elé

Most aztán végképp összezavart a drága miniszterelnök úr

Olyan kitartottak ők, akikre nincs semmi szükségünk

Zenék

A nap kommentje Erikától:

Köszi a zenét! Kizökkentett…. Mert forrok, mert dühös és tehetetlen vagyok…? Megfenyegettek….ha továbbra is osztom a fideSS ellenes posztokat, ha továbbra is Szalonnázok, rámküldik a NAV-ot….vagy akármit és még munkám sem lesz, mert kirúgatnak. De jó…! Még szerencse, hogy fenemód tombol a demokrácia… Sosem voltam ilyen biztos abban, hogy hová NE tegyem az X-et…..Szóval….imádom a zenét! Köszi! 🙂

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS