Szeptember 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Előreláthatólag ismét sikeres lesz a konzultáció, legalábbis a magyar kormány szerint egészen biztosan

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,175,810 forint, még hiányzik 1,824,190 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő szerint már több, mint félmillióan küldték vissza a nemzeti konzultációt, ami szerinte sikeres. Nem tudom, közel 10 millió emberből pár százezer ember véleménye mennyire mérvadó, de lesz ebből még több millió, abban biztos vagyok. Ebben egyébként vélhetően benne van az a pár ezer ív is, amelyet algoritmus töltött ki. A konzultációnak az égvilágon semmi jelentősége nincs, egyszerűen közpénztemetőként szolgál, valamint a kampányban erre hivatkozva hoznak meg elfogadhatatlan döntéseket. Bízom benne, hogy hamarosan örökre búcsút mondhatunk ennek a nevetséges konzultációs időszaknak és ha valami valóban fontos ügy merül fel, akkor népszavazást tartunk a kérdésben, annak ugyanis van némi értelme.

A nemzeti konzultációs kérdőívet eddig 547 496-an töltötték ki – közölte a kormányszóvivő hétfőn a Facebook-oldalán.

Szentkirályi Alexandra azt mondta: a nemzeti konzultáció célja, hogy a magyarok közösen döntsenek arról, milyen irányt vegyen az életük a koronavírus-járvány után. Fontosnak nevezte a közös döntést a járvány utáni életről, a minimálbér-emelésről, a környezetvédelemről, a migrációról, a családiadó-visszatérítésről vagy éppen a gyermekvédelmi törvényről. Hiszen nem mindegy – tette hozzá -, hogy például a környezetkárosítást a magyar családok vagy a szennyeződésért felelős nagyvállalatok fizetik meg. Szentkirályi Alexandra úgy fogalmazott: a konzultáció jó lehetőség, hogy véleményt mondjunk a minket érintő kérdésekről. Azt kérte, hogy aki eddig nem küldte vissza a kérdőívet, éljen ezzel a lehetőséggel. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!