Január 18,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Eljön az idő, amikor azt is letagadják, hogy Orbánnak valaha is volt bármi köze a Fideszhez

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 804,828 forint, még hiányzik 2,195,172 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hahó, sziasztok, szépjóreggelt! Hajnalok vadhajnala van, midőn nekiveselkedem e soroknak, és percekig gondolkodnom kellett, vajon konkrétan milyen nap lehet ma. Ez elég súlyos. Lehet, hogy már a vég kezdete. Vagy az is lehet, hogy bár sokszor mondtam, mennyire fontos az ép eszünk megőrzése, nekem nem jött össze. Egyszerűen én már régen kevés vagyok ahhoz, amire a kormánypárt mindent vagy semmit alapon felpakolt.

Mostantól az van, hogy a megvédés, a nem leszünk bevándorlóország, nem hagyjuk = maga a választás. Vagyis ugyanaz van mint eddig, csak még nagyobb hangerőn, még sűrűbben, még több teli tüdőből. Az áprilisi választás tétje, hogy lesz kerítés, vagy nem lesz, hogy mindmeghalunk vagy nem halunk. Ezt ecsetelte az Eger Televízióban Orbán, aki Bulgáriából hazavergődve bele is vetette magát a kampányba. Ja, nem. Abba 8 éve vetette bele magát, és ott is maradt. Az emberek közé menni gyáva, nyilvánosságtól védett lény kampányol a gyűrött zakójában: lenyűgöző.

Mindegy is, mert ha nem ő lett volna a vezér, akkor migránstáborokkal lenne tele az ország, százezrek kóslatnának fel-alá, terrorcselekményeknek lehettünk volna áldozatai, oda lenne a közbiztonság, és nem az lenne a kérdés, hogy meg tudjuk-e őrizni keresztény kultúránkat és A SZÉP KILÁTÁSOKKAL KECSEGTETŐ JÖVŐT. Igen, igen, ezt mondta tényleg. Úgyhogy meló van, kampány van, de leginkább ünnep van: a magyarok eldönthetik, mi történjen az országgal. Ahhoz képest, hogy  nyilvánosságra került, hogy Putnok polgármestere nyíltan zsarolta a népeket, hogy ha nem fideszes lesz e képviselő, szopni fognak, mert nem lesz pénz, mert a fideszes kormány nem ad pénzt oda, ahol nem csak a Fidesz, a főnök cizellálta a görénységet. Szavai szerint ugyan nem csak kormánypárti képviselővel működhet jól egy város, de kétségkívül sokkal könnyebben működik, mert ha van egy kipróbált polgármester, egy kormánypárti képviselő és egy kabinet, amelynek fontos Eger, akkor abból csodákat lehet kihozni. Az egrieknek is jó étvágyat kívánok ehhez a csodához, és ehhez a szűnni nem akaró állandó tündérmeséhez, amiben élünk.

Mindeközben a kipróbált Rezsiszilárd Csepelen hergelte a híveit: a magyarok választáson dönthetnek a Stop Soros törvénycsomagról. Ja, arról, amelytől civilizált kultúrnépeknek borsólevesek futkároznak a hátán. A fideszes Némethszilárd elmondta a hívőknek, hogy a fideszes országgyűlés a fideszes kormány kérésére döntött úgy, hogy nem szavaznak a parlamentben a törvénycsomagról, hanem ennek a szavazásnak a lehetőségét a nép kezébe adjuk április 8-ára. Lefordítom: hiába múlik az életünk a Fidesz szerint ezen a trágya csomagon, ha elfogadják most, eggyel kevesebb zsarolási eszköz marad a kezükben. És mivel érdemi ajánlatuk nincs az ország számára, marad ez a szar. A mindig mindenről önkényesen, gyorsított eljárásban szavazó Fidesz nagylelkűen elhalasztja ennek az izének az elfogadását. De azért az megvan remélem mindenkinek, milyen lehetett az, amikor Fazekas Sándor méltatja Németh Szilárdot és arról áradozik, hogy milyen értékes munkát végez a jóember… Az a Fazekas Sándor, aki oda fejlődött az elmebajban, hogy kijelentette: ha nem nyer a Fidesz, akkor jönnek azok, akik azt se tudják, mi az a reggeli, ebéd és vacsora, disznó helyett pedig ehetünk csúszómászókat.

Lázár János párhuzamosan ezzel Hódmezővásrhelyen zsarolta a populációt a vasárnap esedékes polgármester-választással összefüggésben. A város akkor lesz jobb hely, ha fideszes lesz a polgármester, mert a kampányban egyedül a fideszes jelölt mondta el, hogyan lesz jobb hely Hódmezővásárhely. A minden hájjal megkent Lázár szerint az, hogy ki irányítja 2019-ig polgármesterként a várost, a hódmezővásárhelyiek döntése lesz, az országos politikai kérdéseket nem az időközi választásokon kell eldönteni. Ja, mert ha a büdöslibsik azt mondták, hogy ez a helyi választás főpróbája lesz az áprilisinak, és ha meg lehet szorongatni most a Fideszt, akkor áprilisban is meg lehet majd, Lázárnak nyugtatgatnia kell a népeket és saját magát, hogy nincs itt semmi összefüggés. Pedig van, nagyon is van. Azt se értem, miért pofázott arról, hogy mi lesz, amikor majd ő újra bizalmat kap az országgyűlési választáson. Elmondom mi lesz: folytatódik a béremelés, és ha a jelenlegi ütemben folytatódik, sok fiatal visszatér Nyugat-Európából. De hogy ezeket semennyire nem zavarja össze a valóság, az valami hihetetlen.

Ímelám: elhatárolódott saját hazugságon kapott szóvivőjétől a Fidesz. Halászjancsi ellen személyiségi jogi pert indított a Helsinki Bizottság, miután azt hazudta egy sajtótájékoztatón – a TASZ és a Transparency mellett – a Helsinki az egyik törvénysértően titkolózó és átláthatatlanul működő Soros-szervezet. A tárgyalás első napját tegnap tartották, ahol is Halász ügyvédjei azt próbálták bizonygatni, hogy Halász nem a párt, hanem csak a frakció szóvivője, és így nem áll jogviszonyban a Fidesszel. Vagyis A Fidesz nevű pártnak semmi köze ahhoz, amit a Fidesz nevű párt frakciójának szavát hurcoló egyén állít. Eljön még az idő, amikor még azt is letagadják, hogy Orbánnak valaha is volt bármi köze a Fideszhez. Szép lesz.

Miközben a Fidesz már ott tart, hogy az egész országból kitiltaná a külföldieket, csak jelzésértékkel teszem ide Balogot, aki a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) által szervezett kerekasztal-beszélgetésen prédikált: Magyarország barátságos, vendégszerető ország szeretne maradni, amilyen mindig is volt. Höhö. De ez nem mehet a biztonság rovására. A kormány az elmúlt két ciklusban igyekezett összhangba hozni az egyéni boldogulást a közjóval, az ország gyarapodásával. A szocialisták idejében is volt gyarapodás, csak a közjó rovására.

A közjóról jutott eszembe: miközben a bűnbanda rá van állítva, hogy az OLAF-jelentés kapcsán felháborodva elutasítsa még a feltételezést is, hogy itten meglopták a közjót, szivárog az a jelentés, mint a kurvaélet. A ma nyilvánosságra került információk szerint hiába volt az Elios ajánlata a legdrágább, simán nyertek. Egyharmaddal olcsóbban tudta volna megoldani Jászberény közvilágításának felújítását az SAG Hungária Kft., mint az Elios, az önkormányzat mégis Tiborcz István egykori cégének adta a feladatot. Mintha csak eleve neki szánták volna. A vesztes nem nagyon hadakozott, később alvállalkozóként tűnt fel az Elios mellett. A Tungsram pedig 90 millió forinttal drágábban szállította volna ugyanazokat a lámpákat a konkurenciának, mint az Eliosnak. Brüsszeli kampányjelentés, mi? Az.

A végére tartogattam egy igazi sötét, bugris tahót. Nézzétek meg azt a papírjáról az előre leírt sorvezetőt is csak nyökögve felolvasni képes szerencsétlent. A keresztény kultúra képviselőjét. Szégyellem magam, pedig nem nekem kéne.

Azért ne maradjunk muzsika nélkül se! Vigyázzatok magatokra, egymásra, hideg van, de majd elmúlik.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!