Október 18,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Elhunyt Andy Vajna

 A legnagyobb magyar filmproducertől búcsúzunk – írta Orbán Viktor kormányfő a Facebook-oldalán vasárnap.

    A miniszterelnök azt írta: “Hasta la vista, Andy! Köszönök mindent, Barátom!”
    A Magyar Nemzeti Filmalap vasárnap közölte az MTI-vel, hogy elhunyt Andy Vajna filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos. (MTI)

MTI hír, hogy Orbán Viktor (valamelyik alkalmazottja) fellőtte ezt a Facebookra. Én pedig ilyenkor nem tudok nem gondolni arra, hogy amikor Göncz Árpád eltávozott, nem futotta ilyen gesztusra. Sőt, semmilyenre sem futotta.

Meghalt egy ember. Kérem, hogy most egy rossz szó se essen itt, az méltatlan lenne. Helyette – és Orbán helyett – aki gondolja, búcsúzzon el attól, akitől ő nem volt hajlandó.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.