Március 1,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


El kellene már engedni ezt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,510,728 forint, még hiányzik 489,272 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nacsa Lőrinc egyszerűen nem bír magával. Vélhetően őt küldte ki a Fidesz – Nacsa nyilván KDNP-s, de a két párt lényegében egy -, hogy lovagolja meg a Hadházy-ügyet, amely véleményük szerint az ellenzéki kampány szintlépése. A gond csak az, hogy egyrészről a temetkezési vállalkozó elismerte, hogy a covid-járvány volt a lehetetlen körülmények kiváltója, másrészt pedig az a védekezés, miszerint a videó készítését követően kiküldött szakértők szerint egy covidban elhunyt illető sem volt a halottasházban, minimum nevetséges. Ezek a szakértők ugyanis ki tudja hány nappal a videó elkészülését követően siettek a helyszínre? Ami látható a felvételeken, az az, hogy nyitott koporsók vannak egymásra pakolva, hogy elférjen valamennyi.

A videó készítője nem volt kegyeletsértő, és az az állítás sem igaz, hogy megcáfolták Hadházy minden kijelentését. Ezt a történetet el kellene engednie a Fidesznek, hiszen aki nyitott szemmel jár ma Magyarországon, az pontosan tudja, hogy a járványhelyzet sokkal rosszabb, mint amit el akarnak hitetni sokunkkal. Ehhez még az sem kell, hogy felvételeket lássunk a kórházak intenzív osztályairól, hiszen az is elég, hogy oda nem engednek be egyetlen riportert, vagy fotóst sem. Lehet takargatni a valóságot, de az igazság a legtöbbször kiderül.

A kormánypártok szerint Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a szentendrei halottasházból közzétett videójával átlépett minden határt, “szintet lépett a baloldal halálkampánya”.

    Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője hétfőn az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában úgy értékelte: visszataszító, aljas és kegyeletsértő, amit Hadházy Ákos művel, a kormány elleni gyűlölete miatt elveszítette józan gondolkodását.
    Rámutatott: azóta pontosan tudni, hiszen vizsgálat is bizonyította, hogy Hadházy Ákos minden állítása hazugság. Nem a kormány a temető fenntartója és az elhunytak nem a koronavírus következtében haltak meg.
    Az ügyet a hatóságok tisztázták, ugyanakkor felmerül pár kérdés – folytatta Nacsa Lőrinc.
    Kijelentette, a kormánypártok választ várnak arra: Hadházy Ákos megbízásából készítették-e a videót. A munkatársait vagy más hozzá közel álló személyt bízott meg azzal, hogy leforgassa a szentendrei videót? – firtatta.
    Nem elég, hogy a védekezést, az egészségügyi szakembereket, a járványügyi dolgozókat támadja, álhíreket gyárt, még kegyeletsértő is a baloldali képviselő – mondta Nacsa Lőrinc, hozzátéve: várják Hadházy Ákos válaszait. (MTI)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!