Február 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ejnye, nehogy bünti legyen belőle, fiúk!

Vészhelyzet van a propagandamédiában. Elbambultak, vagy nem tájékozódtak kellőképpen, vagy a fene se tudja, mi történt, de megesett az a csúfság, hogy a nagy erőkkel és rendszeresen halálsikolyokat hallató G. Fodor univerzum állócsillagocskája – a halálsikolyok a melegeknek, gendereknek, feministáknak szólnak, általában mindenkinek, akik nem a kormánypárt éppen aktuális kereszténykonzervatívpolgári értékrendjét vallja és nyolcaskáék nagyon lelkesen előásnak minden lehetőséget, hogy mesélhessenek a frusztrációjukról – egymás mellé sikerült szervíteni egy remek kis buzizós cikket és az egyélőistent. Aki egyéb iránt a szerb kormányfő, Ana Brnabic kezét markolássza lelkesen. Ana Brnabic nyíltan, felvállaltan, szégyen nélkül leszbikus. Jó, én tudom, hogy nem kell rejtegetni, nincs mit felvállalni és főleg nincs mint szégyellni azon, ha valaki meleg, de ezt a háromnyolcas nem szokta tudni.

Ana Brnabic részt vett a belgrádi Pride-on is (hová züllik ez a világ? Hát ott szivárványszínű zászlót visznek, nem egyszínűt, ahogy a vezér pedig parancsba adta) és azt mondta:

Jelenléte a szerb kormánynak azt az üzenetét hordozza, hogy Szerbia tiszteli a különbözőségeket. Szerinte a különbségek erősítik a társadalmat, és a szerb kormány nem tűri sem a gyűlöletbeszédet, sem a gyűlölet fizikai megnyilvánulását, és következetesen büntet minden ilyen típusú bűncselekményt. (Index)

Ejnye, nehogy bünti legyen belőle, fiúk! Ja, egy jó tanács. A szintet lépet esetében indokolt a két t. LépeTT. De ne így, kicsivel.

888

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS