Március 20,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egyszóval a családi biznisszel ne foglalkozzon a közérdeklődés

Szép estét! A tél úgy döntött, hogy marad még egy darabig. Egészségére. Van még egy hete, aztán én látni sem akarom decemberig. Igaz hogy van olyan, amit soha életemben nem szeretnék látni, nem csupán decemberig.

Sokkal nehezebb lesz a jövőben Magyarországon bevándorlást szervezni, támogatni és finanszírozni, ha az Országgyűlés elfogadja a Stop Soros törvénycsomagot – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár kedden a parlamentben.

Tuzson Bence ismertetése szerint a kormány lefolytatta a társadalmi vitát a törvénycsomagról, amelynek során 600 érdemi észrevétel érkezett. 
Ezeket megfontolva, szigorított formában terjesztették be a javaslatot – közölte. 
A három törvényjavaslatot tartalmazó csomagot ismertetve kiemelte: a korábbi tervezet csak regisztrációt írt volna elő a migrációt támogató szervezeteknek, a szigorított forma már belügyminiszteri engedélyhez kötné ezt a tevékenységet. 
Azon szervezeteknek, amelyek engedélyért folyamodnak, át kell esniük a nemzetbiztonsági eljáráson – mondta az államtitkár.
Az előterjesztés tartalmazza a bevándorlásfinanszírozási-illetéket is, a társadalmi felelősségvállalás jegyében. 
Akik támogatják, finanszírozzák ezt a tevékenységet, a számukra utalt külföldi pénz után 25 százalékos illetéket kell fizetniük – mondta Tuzson Bence.
Azon személyek, akik a magyar nemzetbiztonság érdekeit sértik, a közrendet veszélyeztetik, távol tarthatók Magyarország schengeni határaitól 8 kilométeres sávban – tette hozzá.

Értelmezzük a dolgot. Van egy Fidesz nevű párt, túltömve sufnijogászokkal, félig kész ügyvédecskékkel – Orbán például nem ügyvéd, mivel soha nem dolgozott, gyakorlatot sem szerzett -, volt MSZMP pártfunkcikkal, akik úgy letagadják a múltjukat, mintha 40 évesen születtek volna. Most ez a párt baromira ragaszkodik a hatalmához. Már csak azért is, mert ha nem ők lesznek mindennek a megmondhatói, hanem például szakemberek vizsgálják át a költségvetést, az uniós finanszírozások leosztását és hasonlókat, állatira gyorsan kiderülhet az, amit amúgy is tudunk: szétloptak mindent.

Ráadásul a majdnemjogász kedves családja is belekeveredett bizonyos bűnügynek látszó üzletelgetésekbe, de ez most rohadtul nem jön jókor. Hogy erről eltereljék a figyelmet – ugyanis minden látszat ellenére a közhangulat képes igen gyorsan megfordulni – és hogy elkenjék az egyéb helyekről felbugyogó szarkupacokat, először elkezdtek veszettül Simicskázni. Az olyan nagyon nem jött be, mivel még a nagyon okos hívek is pontosan emlékeznek arra, hogy Simicska bizony Orbán kollégiumi-, harcos- és bűntársa volt évtizedeken át.

Egyszóval a családi biznisszel ne foglalkozzon a közérdeklődés. Meg azzal se, hogy mára már kiderült: az államadósság nem csökkent, ellenben nőtt. Meg azzal se foglalkozzon az egyszerűagyú, hogy nyolcadik éve főállásban hazudnak az arcába, az uniós támogatások úgy folynak el, hogy annak kézzelfogható látszata nincsen, az egészségügy rohad, az oktatás szintén, sehonnan sehová nem halad az ország, ezzel szemben néhány család látványosan gazdagodik.

Az előző választáson még átsegítette a pártot a menekülthullám, de azóta ez nincs és nem is lehet arra számítani, hogy a következő másfél hónapban változás lenne ezen a területen. Most kitalálták ezt a baromságot, a Stop Soros nevű izét. És ezzel kampányolnak teljes erőből. Ez összesen 600 embert bírt érdekelni olyan szinten, hogy hozzászólt a dologhoz. Már persze ha volt 600, mert ugye azt sem lehet ellenőrizni. De tegyük fel, hogy volt. És akkor most mi a helyzet?

Mit jelent a migráció támogatása? Ki támogatja a migrációt, hogyan és miért? Mennek Afrikába a magyar szervezetek és ott kampányolnak, hogy gyertek ide hozzánk? Fizetik is az utat? Nem, nyilván nem. Nyilván senki nem támogatja és nem is finanszírozza a migrációt. Mert aki enni ad annak, aki az életét mentve eljutott idáig, aki gyógyszert, takarót ad annak, aki beteg és fázik, az az embert segíti, aki nélküle is elindult és eljutott idáig.

Mit nevez a kormány migrációnak? Aki mondjuk Ukrajnából ide hoz munkavállalókat, az valóban a migrációt segíti, támogatja és finanszírozza. Azok a cégek lesznek megbírságolva, akik harmadik országból ide csábítják a munkaerőt? Vagy azok – Rogán és Habony bátran vegye magára – akik külföldön, pénzért árulják a letelepedési kötvényeket és nagyon jól profitálnak abból, ha jönnek a migránsok?

Az egész összegányolt tervezet egy szemenszedett nagy faszság. Egy elmebeteg bagázs kapálózása a felelősségre vonás megúszására, semmi más. Tényleg itt van már az ideje, hogy véget vessünk ennek az ámokfutásnak, mert ebből már működőképes ország nem lesz így, csak egy eszelős bolondokháza. Menjünk aludni.

A nap termése:

Ahol a miniszterelnök megszállottan háborúzik, hadakozik és démonokat fest a népnemzeti nyomorúság falára

Csak az a lehányt köpönyeg ne forogna olyan gyorsan

Orbán: a kormány által elkövetett hibák miatt ne büntessék meg a magyar embereket

Pártok

Örök időkre tervezve

Beszéljük meg ezt a dolgot, ha már a sajátjaitokat totál hülyének nézitek

Kérem szépen, ne nézzük egymást hülyének!

Erkölcsi alapkőletétel

Piszkosságok

A nap kommentje Istvántól:

Előttünk álló 100 év, meg persze a mögöttünk álló 1000. Ha a Fidesz marad, Mohácsot is megnyertük. 🙂

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS