Február 16,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egyszer majd ez egy normális ország lesz

Nyugodalmas szép estét! Esik az izé, de akkor is hamarosan itt a tavasz. És kész. Kezdjünk ma este valami kedvessel. Szonja küldte nekünk ezeket a jópofa fotókat Angliából, ahová a kalandvágy űzte:

Sziasztok Szalonnások!
Londonos-mókusos-pózolós-mogyoróért könyörgős ?
m1
m2
végül salátaevésre ráfanyalodós:
m3
Szép napot! 🙂

Szonja

Nem vagyok egy botanikus, de tuti nem salátát eszik a mókuska, hanem valami virágot. És eléggé nem szép dolog, hogy nem kapott mogyorót, amikor olyan szépen kérte. De azért köszönjük a fotókat 🙂

A csúcson kell abbahagyni. Ezt valaki elmondhatná Németh Szilárdnak is. Ha valaki már ott tart, hogy egy energiaszolgáltató azért kínálja olcsóbban a termékét a magyar fogyasztóknak, mert így kíván beavatkozni a magyarországi választásokba, akkor eljött az ideje némi kikapcsolódásnak. Szerintem.

Zajlik az élet mindenhol. Juhász Pétert belezik teljes erőből kormánypártközpénzék, de amit pestisrácokék ma megengedtek maguknak, az szerintem annyira alatta van minden  eddigi akciójuknak, hogy arra már szavak sincsenek. Az egyik – most bajban vagyok, mert újságírónak ilyet nem neveznék vaksötétben, félrészegen, félálomban és félholtan sem, de hölgynek sem nevezem, mert az más kategória – illető (ennél maradtam) írt egy valamit. A főszereplő a DK Vas megyei elnökségi tagja, a baloldal körmendi országgyűlési képviselőjelöltje, akit Balogh Tibornak hívnak. Neki két bűne van. Dékás, és naturista. Persze az első a főbűn, a második olyan, amit általában jól hasznosít minden olyan szervezet, amelyik hulladékon él. Idézem az illető által összegányolt valami utolsó részét:

Megkerestük Balogh Tibort és  Demokratikus Koalíció szóvivőjét, hogy megkérdezzük, Balogh úr a mai napig űzi e a naturista életformát és ez összefér-e a párt értékrendjével?

Arra is kíváncsiak vagyunk, a DK hány tagja naturista, szokta-e esetleg naturista összejöveteleket tartani? 

A naturista kempingekben, üdülőkben (általunk fellelt fotók alapján merül fel a kérdés) előfordulnak-e csoportos együttlétek, orgiák? 

A balatonberényi naturisták honlapján Balogh Tibor azt írja, hogy a gyermekeket is szeretettel várják? A Demokratikus Koalíció illetve Balogh jelölt úr szerint gyermekeknél hány éves kortól ajánlott a meztelenkedés illetve anyaszült meztelen felnőttek közötti tartózkodás?

És felmerül a kérdés, hogy a Demokratikus Koalíció programjában szerepel-e a naturizmus, nudizmus elterjesztése Magyarországon? 

Balogh úrtól, amennyiben bekerül a következő Országgyűlésbe,  várhatunk-e ez irányú törvényjavaslatokat, indítványokat? A jelölt úr preferálná-e esetleg a naturizmus bevezetését plenáris üléseken a Parlamentben? 

Az a helyzet, hogy ez se nem szellemes, se nem humoros, de legkevésbé újságírói, ámde még csak nem is emberi. A kormánypárt nemcsak hogy nem tesz szájkosarat az ebeire, hanem még a mi adónkból tömi őket. Nem tudom, aki ilyesmire kapható, az gondol-e arra, hogy egyszer majd ez egy normális ország lesz. Olyan, amelyikben az ilyesmi nem tolerálható. Ha esetleg a jelenlegi kormánypárt elveszíti a hatalmát és nem lesz többé pénze finanszírozni ezt a salakot, akkor miből fognak megélni azok, akik most megrendelésre gyártják az ilyen trágyát? Nevet változtatnak? Vagy arcot is?

Végül – a keretes szerkezet jegyében – állatkával kezdtünk, állatkával zárunk. A Németországban elcsavargott, Svájcban meglelt kutyus történetét megírta a 444, a 888 és az Origo is, úgyhogy én kihagyom. Maradjunk országon belül, itt is van mit tenni. Nem olyan régen megjelentettünk egy cikket Argoszról, aki nagyon, de nagyon várja, hogy igazi gazdija legyen. Bár sokan megosztottátok a cikket – ez úton is köszönjük -, mégsem volt egyetlen egy megkeresés sem a kutyusra. Én pedig azt ígértem, hogy szemérmetlenül kampányolni fogok az érdekében. Ezt teszem most is. Hátha.

A mai nap termése:

Ebben a mocsokban vagy mindenki megmártózik és bemocskolódik, vagy mehet a fenébe

Megértem azokat, akik nem bírják kivárni

Fene azt az érzékeny gyomrotokat

Nők

Pintér Sándor, az úttörő

Hány bőrt lehet még lenyúzni a szociális ágazatban dolgozókról?

Előrehozott csalás

Az emberek

A nap kommentje Erzsébettől:

abban az országban, ahol természetesnek veszik az elmult 60 év még 100 évre titkositását,ki és mitől tartana?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS