Szeptember 30,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egy hisztérikus óvodás érvkészletével felszerelkezve

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,016,490 forint, még hiányzik 983,510 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hát ja. Néznek bennünket kultúrnépek, és nem értik, mert nem is érthetik. Ha nem okozna olyan visszafordíthatatlan károkat, amilyeneket okoz, akkor lassan meg is lehetne sajnálni Szijjártó minisztert, aki ahelyett, hogy a gólöröm hevében megsérült Dzsudzsák barátjával foglalkozna például, vagy egyszerűen csak a családjával töltené a vasárnapot, ma is a Fidesz közrádiójában szidta Brüsszelt és karikába hajlította a valóságot. Nincs annál siralmasabb, mint amikor magukat lázadó tinédzsernek képzelő ivarérett, gátlástalan, erkölcstelen figurák egy túlkoros óvodás szellemi szintjén és érvkészletével felszerelkezve őrjöngenek, mert a világ nem úgy működik, ahogy ők elképzelték.

Az állandóan idegállapotban habzó külügyminiszternek ma egyebek mellett az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságának (CONT) háromnapos budapesti látogatását kellett belerágnia a hívek szájába, nehogy elfelejtsék, amit tíz éve hallgatnak: minket azért utál a gonosz Brüsszel, mert magyarok vagyunk és az orbánizmust szeretjük immár tizenhárom éve. Miután a CONT delegációja világossá tette, hogy semmi más céljuk nincs, mint hogy eljussanak a magyarokhoz az uniós támogatások, amelyek azért nem juthatnak el, mert azoknak elosztási rendszere azonban Szijjártó kormánya miatt sem nem méltányos, sem nem elfogulatlan, miután világossá tették, hogy ez a látogatás „nem Magyarországról szól”, hiszen számos tagállamba ellátogattak már, és mindenhol ugyanazoknak a feltételeknek a teljesülését/nem teljesülését vizsgálták, a papagájpózba rándult Szijjártó feltette a recsegő lemezt, és nyomta: Brüsszelben a magyarokat ki nem állható liberális gecik nem tudják elviselni, hogy a jobboldali, nemzetikeresztény patrióta kormány sikeres.

A kérdés csak az – bár ezt senki nem kérdezte meg a közmédiában a minisztertől -, hogy ha a világ ilyen egyszerű és Szijjártó kormánya ennyire sikeres, akkor miért 24% százalék az infláció Magyarországon, ami már a többi uniós ország nagy részében egy jegyű? És ha annyira sikeres ez a kormány, akkor hogy lehet, hogy Brüsszel pénze nélkül a pedagógusbéreket se tudja nemzeti hatáskörben megemelni? Ja, mert a világ egy része hungarofóbiában szenved. Tök véletlenül pont ugyanaz a része, amelyik ruszofóbiában is szenved. Világos.

Brüsszel nem tudja megemészteni, hogy a magyarok maguk hoztak döntést a saját jövőjükről, és hogy Budapesten egy sikeres jobboldali, kereszténydemokrata kormány van – mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában, értékelve az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságának budapesti látogatását.

Szijjártó Péter úgy fogalmazott „hungarofóbiában” szenvedő delegáció járt Budapesten, olyan emberek, akik ki nem állhatják Magyarországot, és nem hiszik el, hogy a magyarok képesek érett, felnőtt döntést hozni az országuk jövőjéről. Ráadásul a delegáció tagjai be akartak avatkozni Magyarország szuverenitását képező ügyekbe.

A Magyarországnak járó európai uniós pénzekkel kapcsolatban a miniszter azt mondta, ő hisz abban, hogy minisztertársai tárgyalásai sikerre vezetnek, de nincs könnyű dolguk, tekintettel arra, hogy a „nemzetközi, liberális, mainstream Brüsszel nem tudja megemészteni, hogy a magyarok maguk hoztak döntést a saját jövőjükről, és hogy Budapesten az emberek akarata alapján egy jobboldali, nemzeti, patrióta, kereszténydemokrata kormány van, amely minden külső nyomásgyakorlás ellenére sikeres”.

Világossá kell tenni, hogy Magyarország jövőjéről kizárólag a magyarok dönthetnek és nem Brüsszel. (via MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!