Július 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ebből a gödörből lesz szép kimászni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,631,618 forint, még hiányzik 1,368,382 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Június 13. a magyar védőnők napja, ezért mi sem természetesebb, mint hogy a nemzetikeresztény kormánypártok aprajának és nagyjának saját maga jut eszébe erről a napról. Is. Hogy miniszterelnöki levél íródik-e nekik, mint a pedagógusoknak és a patikusoknak nemrég (mégiscsak választási kampány van, a kurva életbe), az egyelőre nem világos, de propagandavideót biztosan forgattak a nertársak. Ízlésesen visszafogott lett, mint minden, amihez hozzányúlnak. Ebben az ügyeletes beszélő fejek (például Nyitrai Zsolt, valamivel megbízott miniszterelnöki megbízott) önmaguk hatása alá kerülve megköszönték a védőnőknek a járvány elleni védekezés idején végzett áldozatos munkájukat, doktor Kásler Miklós – újabban stadionfelelős és önjelölt csontkovács – pedig ragacsos szólamok kíséretében nem felejtette el emlékeztetni őket arra, hogy ez a magyar kormány mindent IS megtesz értük.

Sokan mások mellett így tett a közönségét mindig tartalmas, színvonalas és páratlanul értékes gondolatokkal szórakoztató, régóta és méltatlanul nem emlegetett fideszes egyházzenész, fideszes parlamenti gombnyomogató és szellemi honvédő, Szinténdoktor Hoppál Péter is, aki indokoltan hosszú posztban törölte a védőnök orra alá, hogy micsoda nagy kegyben részesülnek, tekintettel arra, hogy a bérük 2019 és 2022 között, négy lépcsőben jelentősen emelkedik.

Még mielőtt azonban beállt volna a kormánypárti melldöngető-hálálkodó kórusba, egy, az utóbbi napokban a közösségi média egyes morálisan fölényes bugyraiban hatalmas sebességgel keringő fotó(montázst) is megosztott ugyanazon a méltán népszerű közösségi oldalán. Hogy ne legyen hiányérzetünk, amiért ő még nem nyilvánult meg az utóbbi napok csúcsra járatott identitáspolitikai balhéjával, a magyar ember nem térdel üggyel kapcsolatban. A képmontázs figyelmünkbe ajánlott felvétele 1940-ben készült Berlinben, a Németország-Magyarország mérkőzésen, és azt ábrázolja, hogy a teljes magyar csapat megtagadja a karlendítést. A köztiszteletben álló fideszes honatya az alábbi gyengébbek kedvéért útbaigazításul szolgáló hörgéssel látta el az átvett posztot:

A magyar focisták a náciknak sem voltak hajlandók karlendíteni. Most pedig nem hajlandók a liberálfasisztáknak térdelni. Ennyi. HAJRÁ, MAGYAROK! 👏🇭🇺

Miután tegnap ilyenkor tudomásul vettem, hogy a fideszes szellemi honvédelem nevében hazaáruló mutánsoknak lehet nevezni a Fidesszel szembenállókat, ma megállapítom, és jegyőzkönyvbe veszem, hogy egyrészt a náci karlendítés, illetve a rasszista erőszak, és a mindenféle megkülönböztetés elleni kiállás szimbólumává vált térdelés között egy böszme nagy egyenlőségjel húzódik. Amennyire bírtam, távol tartottam magam ennek a térdeléses ügynek a kommentálásától, csak magamban állapítottam meg, hogy a miniszterelnök pár nappal ezelőtt előadott felháborodását – miszerint a térdelés mimagyaroktól kulturálisan teljesen idegen, térdeljenek, azaz alázkodjanak meg a rabszolgatartók leszármazottai, de minket ne provokáljanak tartsák tiszteletben a mindenkit gyűlöléshez való szuverén jogunkat – nem lesz könnyű alulmúlni. Bármennyire is erős a morálisan minden körülmények között fölényes jobboldali mezőny. Belátom, csúnyán pofára estem.

Tehát ezek szerint a tömeggyilkos náci pártban az egyebek mellett a vezető iránti engedelmesség kifejezésére használt, nem mellesleg a polgári lakosság számára is kötelező köszöntés, azaz a világtörténelem egyik legsötétebb korszakának reprezentációs eleme a Fidesz Hoppál szerint közös nevezőre hozható a rasszista kirekesztés elleni tiltakozással. Továbbá mindenki, aki esetleg úgy gondolja, hogy ez egy lehetséges módja a tisztelet, illetve a szolidaritás kifejezésének azok iránt, akiket hátrányosan érint a rasszizmus és a diszkrimináció, azt nemcsak teljesen jogos kifütyülni és lehuhogni, de az alapdefiníció szerint liberálfasiszta is. Ebből a gödörből lesz szép kimászni.

És hogy miért törli vadul a hozzászólásokat a köztiszteletben álló honatya a közösségi oldalán? Hajrá, magyarok!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!