Március 1,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Dúró Dóra: ne diszkriminálják a másként gondolkozókat!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,510,728 forint, még hiányzik 489,272 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egyszerűen nem tudom már eldönteni, hogy mikor beszél komolyan és mikor humorizál Dúró Dóra. A mindenen is felháborodó, a Fidesz fiókpártját kvázi vezető Dúró ugyanis azt követeli alábbi közleményében, hogy mindenki dönthessen a maga sorsáról, ne diszkriminálják a másként gondolkozókat! Ezt nem a melegekre értette, esetleg a „hazaárulókra”, hanem azokra, akik nem kívánják beoltatni magukat. Úgy hiszi ugyanis Dúró, hogy minden embernek joga van ahhoz, hogy maga hozza meg ezzel kapcsolatos döntését. Ebben igazat is adok neki, azonban kissé nagy fordulat ez egy olyan embertől, aki szinte minden másként gondolkodót gyűlöl az országban. A közlemény lényege az lenne, hogy nyissák ki a vendéglátóhelyeket, színházakat és stadionokat, hiszen ha ez nem történik meg, csődbe fognak menni ezek az ágazatok.

Hogy a felvetés alapvetően mennyire megalapozott, az megérne egy vitát persze. De lássuk a teljes közleményt, ahol Dúró Dóra megmutatta, képes ő emberséges is lenni. Vagy valami ilyesmi.

A szórakozóhelyek újranyitását is szorgalmazza a Mi Hazánk

A színházak, stadionok-sportcsarnokok és más szórakozóhelyek újranyitását is szorgalmazza a Mi Hazánk, és különösen a vendéglátóhelyekét: akár korlátozott létszámmal, de működhessenek ismét január 11. után! Ezek a többségében kisvállalkozások nem bírnak tovább zárva tartani, tönkre fognak menni, hiszen a tavalyi évben is nagyjából négy hónapot zárva kellett lenniük.

Egy vendéglátóhelyen egyszerre így sem tartózkodna több ember, mint pl. egy átlagos élelmiszerüzletben, nem beszélve a plázákról, ahol több ezer ember volt egyszerre jelen a múlt hónapban is.

A Mi Hazánk tiltakozik az oltás lehetőségével nem élők hátrányos megkülönböztetése ellen. Legyen joga mindenkinek dönteni! Aki úgy érzi, hogy rá fertőzésveszélyt jelenthet egy oltást visszautasító honfitársunk, az önmagát beoltathatja. Mindenki dönthessen a maga sorsáról, ne diszkriminálják a másként gondolkozókat!

Dúró Dóra
elnökhelyettes
Mi Hazánk Mozgalom
Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!