Június 24,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Deutsch Tamás: bármilyen vakcinával oltottak be egy magyart, mindenképpen tud majd nyáron utazni, ha akar

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,367,867 forint, még hiányzik 1,632,133 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Deustch Tamás ismételten oltásellenes baloldalozik, miközben ez ismételten nem igaz, mint ahogy az sem, hogy az uniós vakcinaútlevélről szóló hírek hazugságok lennének. Szerinte aki akar, az majd mindenképpen tud utazni külföldre. Ebben mondjuk igaza is van, csak hát nem mindegy, hogy bemutatja az oltási igazolványát és szabadon repülhet, vagy el kell végezni két PCR tesztet – több tízezer forintért -, majd megérkezésekor még lehet, hogy karanténba is kell majd vonulnia. Magyarázhat amit csak akar Deutsch, de már tegnap is kiderült, hogy a kínai oltóanyag a kutyának sem kell, ellenben a Pfizerre lenne igény.

De nem csak erről beszélt a Fidesz EP-képviselője, hanem arról is, hogy miért nem szavazták meg az ingyenes tesztelést az országban. Szerinte a teszt azt a hamis és veszélyes látszatot kelti, hogy a tesztelés az oltáshoz hasonlóan védettséget jelent. Hogy ki fogja úgy fel a tesztelést, mint az oltást, azt nem tudom, de nem a kormánytagokat kellene ehhez alapul venni, hanem az állampolgárokat. Márpedig az emberek nagy többsége egészen biztosan nem hiszi úgy, hogy egy negatív teszt megvédené a fertőzéstől. Nem kellene ennyi hülyeséget összehordani, akkor talán nem alakulna ki ennyi összeesküvés-elmélet se a járvány kapcsán.

A baloldal nemzetközi oltásellenes propagandát folytat – jelentette ki a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP) delegációvezetője szombaton az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

Deutsch Tamás kiemelte: a magyar baloldal a héten Brüsszelben újra szintet lépett az oltásellenes propagandában. Az uniós vakcinaútlevélről szóló EP-vita során az MSZP-s, DK-s, Momentumos és jobbikos EP-képviselők “egymásra licitálva azzal ijesztgették a magyarokat”, hogy majd nyáron a keleti vakcinával beoltottak a külföldre utazásukkor hátrányba kerülhetnek a más vakcinákkal beoltottakhoz képest. “Ócska riogatásról van szó!” – szögezte le a politikus, hozzátéve: bármilyen vakcinával oltottak be egy magyart, mindenképpen tud majd nyáron utazni, ha akar.

Az EP-képviselő szerint az egésszel az volt a baloldal nyilvánvaló szándéka, hogy ismét elbizonytalanítsák az embereket és így lebeszéljenek az oltakozásról. “Nyíltan oltásellenes lépéseik mellett ez egy sunyi oltásellenes manőver volt” – mondta. Ráadásul – mint hozzátette – a magyar baloldal képviselői a napokban “lelkesen” támogatták azt az EP-javaslatot is, amely a tesztelések kapcsán azt a hamis és veszélyes látszatot kelti, hogy a tesztelés az oltáshoz hasonlóan védettséget jelent. “Ez már a baloldal sunyi oltásellenességének netovábbja volt” – jegyezte meg a képviselő.

Deutsch Tamás hangsúlyozta: a tesztelés a fertőzöttek kiszűrését szolgálja. Semmilyen tesztelés sem jelent védelmet a fertőzéssel szemben, csak a védőoltás, ami viszont életet ment – rögzítette. A Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője azt mondta: arra kérnek mindenkit, ne hallgassanak a magyar baloldal “most már Brüsszelből is hangoztatott, hol nyílt, hol sunyi oltásellenes kampányára”. “Ne csináljon senki politikai kérdést az oltásból!” – emelte ki Deutsch Tamás, hozzáfűzve: “mindenki vegye fel a védőoltást, mert emberéletekről van szó. Minden beadott védőoltás életet ment.” “Az oltás nemzeti ügy” – szögezte le Deutsch Tamás. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!