Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Deutsch-szappan-szalámi

Hadd mutassam be országunk büszkeségét.

A politikust, aki világ életében közpénzből élt, akit soha, senki nem vont felelősségre semmiért, bárhány milliójába került is az a magyar adófizetőknek.

Az embert, aki úgy öregszik meg, hogy életében egy perc érdemi munkát nem végzett, nem ért semmihez, aki évek óta húzza az uniós fizetést, miközben két pofára szidja az Uniót.

Az embert, aki pontosan tudja, hogy neki az ország lakóit kell szolgálnia, mégpedig alázatosan, hiszen a minimálbéresek és közmunkások adóiból csorog össze az ő fizetése, félmilliós laptopja, telefonszámlája.

Az embert, aki tisztában van azzal, hogy a sajtó ezeket az adófizetőket, az ő, a politikus munkaadóit képviseli.

Az ember, aki nem a saját pártját, hanem az ország, az ország polgárainak érdekét szolgálja minden erejével, hiszen tisztában van azzal, hogy amikor politikusnak állt, mindenki szolgájává szegődött. Nemtől, vallástól, pártállástól, politikai hovatartozástól függetlenül.

Csak gratulálni tudok az éleslátásához, hogy pontosan tudja, mi a fontos és hogy neki ebben az egészben hol a helye.

dajcs

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS