Március 1,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


De legalább sikerült

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,510,728 forint, még hiányzik 489,272 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

(a maffia közleménye, két nappal a bumm előtt)

Tegnap óta nincs tovább, tegnap elfoglalták az őket megillető helyet az egész őközösségük magyar, polgári, európai, keresztény, demokrata, blablabla. Hosszú és nehéz út volt ez, de legalább sikerült.
Képmutató, aljas, sehonnai gyülevész csürhe, pfejjj (köp).

Megjegyzés.
Én nem vonnék le hosszútávú következtetéseket az esetből, mert ha van ember, aki a legextrémebb helyzetben is át tudja venni a kommunikáció irányítását, az a főnök. Ma gólt kapott, hálószaggató gólt, még az egyik kapufa is rádőlt, de pont az a bajom vele, hogy ha emelni kell a gátlástalanság szintjét, akkor az neki csak egy mozdulat. Borúra jött derű, derűre jöhet ború – az ő döntése lesz.
Igazából ilyenkor kéne kurvára észnél lenni mindenkinek, aki tényleg le akarja váltani, mert a következő húzása, az megint csapda lesz, csak tol egyet az erősség potméterén. És azért kéne észnél lenni, mert Szájer úgysem az első ilyen partiján vett részt, csak most volt időszerű ennek kiderülése, mivel a főnök a vétójával és a házi nácijaival túl messzire ment, és most neki ment a tockos, nem másnak a segítség.

Tudod mit? Csakazértis zenéljünk egyet 😀

Nem biztos, hogy én megérem minden titok kiderülését, minden hazugság leleplezését, minden igazságtalanság megszünését… de ez a Világ már nem az állandó dolgok világa, és ezt mindenkinek fontos lenne megjegyeznie.
Mondjuk akinek szólna, az úgysem olvassa, és még kevésbé fogadná el. Sebaj.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!