Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


De jó nekünk

Ide pakolom, hátha valaki még nem látta. Úgyis kötelező lesz megnézni, előzzük meg a dolgot. Vannak kérdéseim is. Sorolom.

Jártában-keltében hány olvasónk futott össze lovakat csókdosó népi munkavállalókkal? Hányan láttak már padon ücsörgő, nemzetileg festett bukósisakban pompázó nénit és árvalányhajas, bőgatyás bácsit smárolni? A gazdagon nagyonszép robogóról nem beszélve, amire hogy fértek fel? Vagy a bácsi lovon jött?

És rackajuhokat terelő pásztort, vágtató ménest hányan szoktak látni? Legalább néha. Szüret idején tényleg a szőlő közepén darálja a szaki a fürtöket? Aztán mit csinál a lével? Üvegenként behordja a présházba, vagy helyben bort csinál belőle kézrátétellel?

Oké, hogy aki egy országban él, mást (is) lát belőle, mint az, aki néhány napra, turistaként látogat ide. Na de ennyire mást?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS