Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Csizmadia takarodjon, mert megfúrta a Békemenetet. Pedig igény lenne rá

Ez most tényleg kommentár nélkül. Minden szó csak rombolna a tökéletesen.

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: A SZELLEMI HONVÉDŐ

A Honfoglalás Egyesület kezdeményezésére indult útjára a Békemenet 2012 januárjában, s a tömeg láttán a Nyugat el is állt Orbán megbuktatásának tervétől. Az utolsó Békemenet 2014 márciusában volt, azóta a kormány rajongói hiába követelik a rendezvényt, valamiért mindig elmaradt. Tavaly Stefka István megemlítette, hogy az olimpia elleni aláírásgyűjtés miatt újra meg kellene mozdulni, ám Csizmadia László, a CÖF elnöke visszavonulót fújt, mert úgy érezte: a felhergelt tömegeket nem szabad utcára vinni – írja az egyik hírportál. 
Minden kormánynak szüksége van tömeg-megmozdulásokra, támogatásra, ám Magyarország ez alól kivétel. Csizmadiát nem érdekli a társadalom követelése, kifogásokat keres, hogy elutasítsa a Békemenetet. Patrubány Miklós lenullázta az MVSZ-t, Csizmadia a CÖF-öt, az előbbi Ceausescu sovinisztái, az utóbbi Soros malmára hajtja a vizet. Elhalt a Trianon, a Szent Korona, a Horthy Miklós Társaság, a 100-ak Tanács, a Polgári Körök, stb. mert alkalmatlan személyek vagy árulók vezették. 
Az un. szellemi honvédő CÖF elnöknek távoznia kell!   
Lenne utód, nem is egy, pl. Bencsik András (ő már szervezett vidéken Békemenetet), de akadna több, ismert, tekintélyes személyiség is, akik hűen képviselnék a magyarságot. Legyen Békemenet! A CÖF elnök nélkül is menetelünk!

Honfoglalás 2000 Egyesület – Nemzeti Szociáldemokraták – Pannonpuli.u

     Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták 

(MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS