December 19,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Csapataik harcban állnak

Megérkeztek a honvédők Brüsszelbe. Rogán Antal látható módon sokkal felszabadultabb, mint amilyen itthon lenni szokott mostanában. Ott talán bátran felveheti a csecse óráját, a magyar éves átlagfizetésnek megfelelő árú ridiküljét, nem hökkennek meg rajta a népek.

Havasi Bertalan nélkül pedig Orbán Viktor egyáltalán sehová nem megy. Nagyon nagy tudású lehet a jóember, ha ekkora égető szükség van a folyamatos testközelre.

Szurkoljunk a kerítésvédőknek, nehogy a csúnya Brüsszel elvegye a keresztény nemzeti izéjüket. Én már azt sem értem, mi a fenének mennek oda, amikor ők úgy tudják, hogy Soros György irányítja az egész várost.

br1

Brüsszel, 2018. február 23. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j3) megérkezik a brüsszeli EU-csúcsra 2018. február 23-án. Balról Gottfried Péter, a kormányfő európai és külgazdasági főtanácsadója (b), Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (b2),  Várhelyi Olivér nagykövet, a brüsszeli Állandó Képviselet vezetője (j2) és Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár (j).   MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

 MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.