Június 18,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Csak tessenek igyekezni Zsolti úr, mert napról napra nagyobb a tömeg az utcákon

Forradalmi vasárnap estét! Kezdjünk ma is néhány kiemelt kommenttel:

Kezdem felfogni, mit is jelent a feneketlen mélység. Mert már nem tudom a lécet lejjebb helyezni a kormányerők, és a jobboldali újságírói
tevékenység miatt.
Persze, legjobb védekezés a támadás, amikor az emberek jogos érdekeiket védik; az egészséghez, a magánélethez (családi élethez) való jogukat, és ebben az érdekükben az ellenzéki képviselők is végre lépnek.
Egy európai politikus kifejezte a csodálkozását azon, miért ragaszkodik ez a kormány olyan intézkedéshez, ami ilyen ellenállást vált ki. Igen, merz ők ott ismerik a demokrácia működését, szabályait, míg eeeezek itt..
csak uralkodni akarnak.
Persze, tegye csak valaki a fejére a koronát, legyenek hercegek, grófok, stb.egy áporodott, elavult, mindenkin taposó, az elitista söpredék középkori rendszere, kontra büdösszájú prolik; akik úgy itthagyjak ezt az egészet, hogy vissza se néznek. (Lehalább lesz pénz fogorvosra is.)
Akkor majd megtanulhat ez a bagázs uralkodni is: elsősorban saját magán, mert arra igen nagy szükség volna. De sokkal nagyobb szükség volna arra, hogy végre eltakarodjanak a francba (anima)

Ateista létemre semmi bajom nem lenne a vallással, ha nem erőltetnék rám azok, akik ugyanúgy ateisták, de most érdekuk a vallásosság. A legtobb paprol meg ne is beszéljunk, pénzért az istenuket is eladták pedig legalább nekik keresztényi modon kellene élni, ha már az un. vezetőink nem úgy élnek. Hol a keresztényi felebaráti szeretet? Hol az elesettek segítése? Hol a tíz parancsolat? Igazi segítőkészséget csak az Iványi féle egyháznál, és a krisnásoknál látok (Transzporter)

A nap legfontosabb híre feltétlenül az, hogy Orbán Viktor drágaszépminiszterelnökúr megosztott az adventi koszorújáról egy fotót a közösségi oldalán. Mármint az Origo feliratot viselő micsodán és a PS-en ez volt a szenzáció. Azt el sem tudom képzelni, hogy ki a büdös francot érdekel Orbán koszorúja az év bármely szakában. Azt csak nagyon halkan jegyzem meg (nehogy a hívek fülébe jusson, mert azonnal összeomlanának lelkületileg és testületileg), hogy nem a csodacsatár fotózta azt a koszorút és nem is ő posztolta. Erre külön személyzetet tart a mi adónkból. Tehát felesleges nyelvlógatva hálistenkedni a Facebookon, miviktorunk a büdös életben nem fogja elolvasni a jó kívánságokat, bözsiuti meg amúgy sincs több az idén.

A lakájmédia percről percre szánalmasabban jajveszékel. Akár sajnálnám is őket, de sajnos nincs egy szabad percem, mert havat kell lapátolnom. Mielőtt még elolvadna. Állítólag jön a front. Az nyomhatta meg a nemzet keresztes dalnokának az idegrendszerét is, mert akkorát bayerkedett, hogy még a kutyám is elfakadt sírva. Belengette a békemenetet. Hát van ennek a Zsoltinak lelke? Decemberben békemenet? Az oké, hogy akik az első sorban masíroznak, azokat vastagon megfizetjük ezért (bár marhára nem önként), na de a többiek? Képesek lennének hataloméhesék kihurcolni egy csomó idős embert a zimankóba, hogy a reumájukkal védjék meg Orbán Viktort és Bayer művészúr fizetését? Eléggé csúf dolog ez. Tessék inkább előkotorni a saját nyuggereiket és indulhat a békemenet. Harrach Péter azzal a vidám orcájával, Hoffman Rózsa, de ott van Boross Péter is, neki nagyon megy az ilyen kiállásos menetelés. Hogy megvédte már az MDF-et is, amikor az első sorban hömpölygött a tömeggel. Tíz perccel az MDF kormány bukása előtt.

A fideszes aggokból összetákolt békemenet gyönyörű lesz. Már 1994-ben is az volt, csak akkor még nem fideszesek voltak.

MTI Fotó: Kovács Attila

Majdnem hiánytalanul megvannak, hát nem? Hát de. Csak tessenek igyekezni Zsolti úr, mert napról napra nagyobb a tömeg az utcákon. Az eddig megszokotthoz képest nem gyengül, hanem erősödik a felháborodás.

Jut is eszembe! Boldog karácsonyt, miniszterelnök úr!

Szép álmokat!

Mai cikkeink:

A selejt a vállára emeli a selejtet, és kikiáltja magát világítótoronynak

Azok meg ott maradtak maguknak a papjukkal meg a lopós polgármesterükkel

Kedves fideszes ismerősöm!

Gulyás Gergely szerint széles körű társadalmi elégedettség miatt például nyugodtan lehetne tüntetni

Erőfitogtatás

Én így szerettem volna élni

Mert nem akarunk néma gyászmenetben sírni

A nap komment(jei):

Andreától:

Jövőhéten hazamegyek innen, a hanyatló nyugatról (Anglia), persze csak ha nem gyilkolnak le addig a migráncsok’. Ha addig kitartanak a tünteté.. bocs, tüntikék, akkor leteszem a bőröndömet, fogat mosok (ugyanitt 2rule-os fogkrém eladó), megyek én is sivalkodni (nembüdi szájjal). 

Üdv, és szebb napokat kíván:
Egy haszontalan sejtkupac

Máriától:

 Jövök januárban és váltalak! 😉 😀

Róberttől:

Akkor 1 hét múlva találkozunk. Esetleg még egy puszit is adhatunk egymásnak mivel én meg gargarizálok előtte. És lesz belőlünk két kupac haszontalan sejtkupac. De lehet addigra már lesz belőlünk sok tucat.
Addig is pacsi a Stuttgart nevű fertőből.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS