December 19,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Csak az a lehányt köpönyeg ne forogna olyan gyorsan

– Ha a nőket az erőszaktól meg akarjuk védeni, és azt akarjuk, hogy egy nő nőként élhessen, és járhasson miniszoknyában és kendő nélkül, és hogy mondjam, szabadon élhessen, mint nő, akkor a legfontosabb dolog, hogy (…) ne engedjük azt, hogy a tömeges iszlám következtében a saría árnyékában és fenyegetésében kelljen élnie a nőknek. (Semjén Zsolt, 2017 október)

– Európát tényleg önmagától kell megvédeni. Amíg a muszlim országokban üldözik a keresztényeket, addig az Európa Tanács mai bizottsági ülésén megint arról kellett vitatkozni, hogy az iszlám saría jog és az európai jogrendszer hogyan illeszthető össze egymással. (Hollik István, 2017. szeptember 5)

– Újra kellene olvasni a Koránt. Ha a mi bankárjaink csupán egy kicsit is ismerték volna a saría szabályait, ma nem tartanánk itt. Tisztelt hölgyeim és uraim, ez az a szemlélet és gondolkodásmód, ahogyan mi rátekintünk egy másik világból érkezett befektetői kultúrára. (Orbán Viktor, 2015. június)

Mi következik ebből? Hogy Vona Gábor eladta a lelkét az iszlámnak, és ez veszélyes! Szerencsére ameddig a Fidesz és külön Orbán Viktor kormányoz, nem leszünk bevándorlóország. Csak az a lehányt köpönyeg ne forogna olyan gyorsan!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.