Július 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


CÖF: Miközben vállvetve küzdünk hazánk szuverenitásáért, elszenvedjük a magyar ellenzéki mutánsok hazaárulását

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,631,618 forint, még hiányzik 1,368,382 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mekkora buli lehetett a közpénz százmilliókból etetett, magát civilnek, valamint az összefogás fórumának becézgető fideszespatrióta  gittegylet (CÖF) tegnapi szeánszán, ahol zárt körben kitüntették egymást a nertársak. Vagyis ahol úgynevezett szellemi honvédőket díjaztak ünnepileg, és ahol Varga Judit miniszter sztármeghívottként Csizmadia László CÖF-alapítóval, a CÖF kuratóriumi elnökével egymásra licitálva verbálisan fakardoztak a démonaikkal, választási kampányoltak, és szellemileg védték a hont a mindent maga alá gyűrő, eszelős, vérgőzös gyűlölet talaján állva.

Az MTI péntek késő esti tudósítása szerint a CÖF-CÖKA 2020-as Szellemi honvédő díjait mások mellett Márfi Gyula kotta nélkül is bámulatosan migránsozó, nyugalmazott veszprémi érsek, valamint Balog Zoltán fideszes miniszterből és Orbán akaratából lett református püspök vehette át. Tegyük hozzá, teljesen megérdemelten.

A kormány propagandáját tehát Varga Judit, a kormány tenyeréből táplálkozó CÖF propagandáját pedig Csizmadia nertárs szavalta el az alábbiak szerint (egy vesszőt sem módosítottam, egy félmondatot sem ragadtam ki a kontextusából):

Varga

– Soha nem volt akkora szükség a szellemi honvédelemre, mint manapság, amikor a brüsszeli bürokrácia „magából kifordulva hadakozik” az európai kultúra védelmezőivel.

– „Mi, magyarok” az elmúlt évtizedben „többször bizonyítottuk”, hogy a józan észt és a normalitást „választjuk”. Ezt a normalitást képviseli a CÖF-CÖKA.

– Európa válságos időszakát éli, hiszen nemcsak a pandémia nehézségeivel, hanem a migráció okozta krízissel is meg kell küzdeni.

– Megszokott kép, hogy Brüsszelben keresztény templomokat foglalnak el, Párizsban rendőrökre lőnek, Malmőben autókat gyújtanak fel, miközben „genderőrület tarolja le a demokráciát”.

– Amikor megkérdőjeleződik a nő és a férfi személye, a család fontossága és létjogosultsága, akkor „joggal érezhetjük, hogy az életünk alapját fenyegetik”. Ezért volt a kormány részéről a szellemi honvédelem alappillére annak törvénybe foglalása, hogy az anya nő, az apa pedig férfi.

Csizmadia

– A 2022-es választásokon „erkölcsi gyóntatószék” elé állítják az ellenzéki bőrbe bújt, Gyurcsány Ferenc vezette „csaló hazudozókat”.

– „Fel kell idéznünk utódainknak személyes élményeinket”, az 1956-os szabadságharcot, a kádári jogtiprást, a rendszerváltást, és „ki kell beszélnünk a vérvörösre festett köztársaság Gyurcsány Ferenc okozta rémtetteit”. Mert Gyurcsány Ferenc nemcsak hazudott a népének, de arra is képes volt, hogy 2006-ban a békés polgárok ellen lovasrohamot indítson.

„Miközben vállvetve küzdünk hazánk szuverenitásáért, elszenvedjük a magyar ellenzéki mutánsok hazaárulását”. 

„Az Országgyűlés szent házában ördögi színjátékokat láthatunk a júdáspénzeken mozgatott képviselőktől. Hatalmi puccsról álmodoznak; kontraszelektált egyének, erkölcsileg retardáltak alkotják a szövetséget a bukott, többször szavatosságukat vesztett egójuk rabságában élő politikusokkal”. 

Nem tudom, hányan vannak, akik emlékeznek esetleg, hogy a kádári jogtiprás idején ilyen tartalmú megszólalásokra vetemedett-e a rezsim, de az biztos, hogy ha Magyarország igazságügyi minisztere komolyan gondolja, hogy Magyarországon a CÖF képviseli a normalitást, ha a fent szemléltetett módon vagdalkozó, vádaskodó Csizmadia (a júdáspénzekről lehetne beszélni hosszasan) képviseli a józan észt és a szellemet, ha ezek az alakok védik a hont, akkor a fene rég megevett minket.

Az, hogy a paranoiát kezelni szokták, nem kormányt telepíteni rá, az egy dolog, elfogadom, hogy ez ma már nem így megy. De hogy erre a genetikai alapokon nyugvó köpködésre és az ország egy részének sértegetésére honnan veszik a bátorságot, fel nem foghatom. (Mutáns = génmutáció révén létrejött, új vonásokat mutató egyed.) Ha a pozitív oldalát tudnám nézni, akkor azt mondanám, hogy Csizmadiáék is érzik már a bukás tömény fekáliabűzét, ez a visítás erről szól. Csak az a baj, hogy ennek a hőbörgésnek nincs pozitív oldala. Ez egyszerűen borzasztó. Közpénzből köpködni az ország egyik felét akkor is elfogadhatatlan, ha tizenegy éve mást sem csinálnak. És egyáltalán még egyszer, sokadszor: ki döntötte el, hogy aki nem fideszes, az hazaáruló?

Címlap: Csizmadia László, CÖF-CÖKA-CET elnöke (j) átadja a Szellemi Honvédő díjat Balog Zoltánnak, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnökének (az MTI sajnálatos módon elfelejtette frissíteni a NER-adatbázist, jó lesz így is – szerk.), a Dunamelléki Református Egyházkerület püspökének, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnökének (b) a Szellemi Honvédő díjak átadásán az Uránia Nemzeti Filmszínházban 2021. június 11-én. (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!