Október 4,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Bravúros cáfolat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 87,668 forint, még hiányzik 2,912,332 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egyszerűen zseniális a Külgazdasági és Külügyminisztérium szakmai teljesítménye. Tökéletes, kikezdhetetlen vaslogikával képesek cáfolni mindent, valamint annak az ellenkezőjét is. Bármikor. Most is.

A 444.hu-n megjelent egy cikk arról, hogy a V4-ek vezetői és a japán miniszterelnök között lefolytatott tárgyalásról azért nem tartottak a felek sajtótájékoztatót, mert Orbán Viktor megtorpedózott bizonyos részeket, amelyek Kína számára kellemetlenek lettek volna, a japán miniszterelnök azonban nem volt hajlandó lemondani ezekről. Úgyhogy kiálltak a sajtótájékoztatóra, mosolyogtak és nem mondtak semmit.

Szijjártó Péter minisztériuma pedig cáfolta (?) a dolgot. Konkrétan azt állítják, hogy a sajtótájékoztató nem sajtónyilvános, de az már biztos, hogy az úgynevezett (???) 444 portál hazudik. Parádés! Ímhol ni:

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye

A V4 miniszterelnöki találkozók nem sajtónyilvános részét nem kívánjuk kommentálni, de az úgynevezett 444 portálon megjelent hír dezinformáció, tipikus álhír! 

Kiadó: Külgazdasági és Külügyminisztérium (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!