Szeptember 30,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Békenóta

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,016,490 forint, még hiányzik 983,510 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Célszerű lenne, ha Navracsics Tibor időnként egyeztetne a főnökével. Az lesz a vége, hogy megzavarja a szavazókat a sok, egymásnak homlokegyenest ellentmondó kijelentés. Hiszen már jó ideje azt hallják, hogy mindenki, az egész Európai Unió háborúpárti, kizárólag a magyar kormány dalol a békéről. És mostanában a pápa. Azt mondjuk nem pontosan értem, hogy mennyivel lesz jobb az uniónak, ha a tagságra még felkészületlen országokat venne fel a közösségbe. Magyarország a belépéskor megfelelt a feltételeknek, mostanra sikerült ledolgoznunk magunkat arra a szintre, hogy valahol Albánia után állhatnánk sorba a tagságért. (link kommentben)

Az európai integrációnak a béke nem mellékterméke, hanem a fő vívmánya, “ebből adódik, hogy abszolút bővítéspárti vagyok” – hangoztatta a területfejlesztési miniszter hétfőn Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.

 Navracsics Tibor a keddi Európa-nap alkalmából Európai történelem – magyar sorskérdések címmel rendezett kerekasztal-beszélgetésen azt mondta: “nem engedhetjük meg magunknak, hogy eminensen a Balkán, és adott esetben a posztszovjet régió ne csatlakozhasson – ha úgy adódik – az Európai Unióhoz”.
    Megfogalmazása szerint az európai integráció addig tud fennmaradni, amíg ezt a békeprojektet tudja megtestesíteni, és ennek része a bővítés is. Szerbiát, Montenegrót, Albániát fel kell venni az EU-ba és perspektívát kell adni a számukra – mondta, jelezve, ha ez nem történik meg, az egész Európára nézve kockázati tényező. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!