Július 6,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az. Sikertörténet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 171,303 forint, még hiányzik 2,828,697 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Évtizede esik keresztül egyik sikertörténet a másik sikertörténeten, és ezeket állandóan be kell jelenteni, reklámozni, a propagandán keresztül nyomni kell lefelé a populáció torkán. Szerintem pedig akkor lesz valami sikertörténet, ha azt magunktól is észrevesszük, érezzük a javulást, örvendezünk neki. Az utolsó keletre nyíló siker – már ami eljutott a fülemig – a kibaszottul túlárazott horkolásgátlók és lélegeztetőgépek, a többször áron beszerzett kínai vakcinák és az igen nagy arányban használhatatlanul ócska kínai védőruhák, gumikesztyűk és maszkok ügye volt. Ez is leginkább néhány vállalkozónak hozott milliárdos hasznot, ráadásul rájuk nem is lehet kivetni a legújabb extraadót, mert úgy felszívódtak azóta, mint Selmeczi Gabriella szeme alól a táskák.

Akár ezekről a kínai bizniszekről is beszámolhatna Szijjártó Péter – miután aktívan részt vett bennük -, mégpedig itthon, nem kellett volna a mi pénzünkből egészen Indiáig röppennie. Állítom, csak ez az egy út többe került, mint egy kisebb magyar falu éves költségvetése. És nem, nem demagóg pöcs vagyok, hanem dühös pöcs.

A keleti nyitás egy valódi sikertörténet – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Delhiben az indiai-magyar üzleti fórumon.

Szijjártó Péter azt mondta, a keleti nyitás alapja egy gazdasági megfontolás volt, miszerint a kelet szerepe folyamatosan növekedni fog.
    Hozzátette, 45 százalékkal növelték a keleti export mértékét, a kereskedelem 48 százalékkal nőtt, a magyarországi külföldi befektetetett tőke 60 százaléka keletről érkezett. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!