Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az EU már megint nem hagyja békén szegény magyar kormányt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A magyar kormány(párt) szerint azért, mert a választásokon újra a Fidesz győzedelmeskedett, az EU-nak fel kellene hagynia azzal, hogy megpróbálja észhez téríteni a magyarokat és a magyar kormányt. A magyarok arra voksoltak, hogy egy bizonyítottan tolvaj kormány továbbra is hatalmon maradjon, ezért ezt az EU-nak is el kellene ismernie, és végre elhallgathatna. A magyarok azt akarják, hogy meglopják őket és tönkretegyék a jövőjüket, ezt pedig az EU-nak hagynia kell. Szerencsére azonban a kormány nem befolyásolhatja, mit vizsgál és mit állapít meg az EU, hiszen az független az Orbán által kiépített NER-től. Próbálkozhat ilyen ostobácska érvelésekkel Hidvéghi, meg aki csak akar, de sokra nem fognak vele menni.

Magyarországon nagyon világos és egyértelmű döntés született április harmadikán, ezért ideje lenne tiszteletet adni a magyaroknak és felhagyni a vádaskodással – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Facebook oldalán szerdán közzétett videójában, a Magyarország elleni  újabb jelentésre reagálva.

A képviselő a videóban elmondta, hogy az Európai Parlament állampolgári, jogi, bel- és igazságügyi bizottsága (LIBE) ezen a héten ül össze, ahol “ismét napirenden van egy Magyarországot elítélő jelentés”. A Tavares-jelentést és a Sargentini-jelentést követően ezt Gwendoline Delbos-Corfield képviselőnő jegyzi, aki –  mint Hidvéghi emlékeztetett – néhány hónappal ezelőtt Magyarországon járt egy LIBE-küldöttséget vezetve, “azért, hogy az előre megírt ítéletet otthon megtárgyalja a Soros-szervezetekkel, aztán pedig elmondja, hogy nálunk, Magyarországon, minden milyen borzalmas”.

Hidvéghi, aki a LIBE bizottságának is póttagja, hangsúlyozta: most is ilyen helyzet van készülőben, azonban “ezekről a jelentésekről, az ezekben foglalt hazugságokról, vádaskodásokról Magyarországon döntés született” április harmadikán, “méghozzá nagyon-nagyon világos és egyértelmű döntés”. Hozzátette: a magyarok a választáson “egyértelműen elutasították ezeket a hazugságokat, elutasították a brüsszeli arroganciát, az állandó kioktatást”, valamint azt, hogy Brüsszelből “mindenbe bele akarnak szólni, és innen akarják meghatározni az életünket”.

A fideszes EP-képviselő szerint “a baloldal brutális választási vereségének” is az egyik fő oka az volt, hogy a baloldali politikusok “évek óta mást sem tesznek, csak ezeket a brüsszeli hazugságokat ismételgetik”. “Ideje lenne felhagyni végre ezekkel, ideje lenne tiszteletet adni a magyaroknak és egy új fejezetet nyitni” – fogalmazott Hidvéghi, hozzátéve, hogy amíg ez a változás el nem kezdődik, és “ilyen hazug jelentésekkel állnak elő”, addig “meg fogjuk védeni Magyarországot” és “el fogjuk utasítani ezeket a támadó, hazug állításokat”. (MTI) 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!