Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Állítsuk meg Sorost, mert Brüsszel már megállt

Szép és jó estét! Úgy döntöttem, hogy összefoglaló helyett megpróbálom megfejteni fideszék legfrissebb és szerintem bátran közveszélyesnek nevezhető agyabuggyanását. Igen, Soros.

Eddig ugye az volt, hogy a Fidesz – szerintem el is felejthetjük, hogy van kormánya az országnak, mert nincs – Brüsszelt akarta veszettül megállítani. Miután Brüsszel a megállítás előtt, közben és azt követően is stabilan állt egy helyben – ugyanis a városok nem szoktak mászkálni, legfeljebb egy brutálisabb földrengés hatására, de akkor sem jutnak el Lovasberényig -, most új ötlettel állt elő a Fidesz. Jelen agyállásuk szerint Soros Györgyöt akarják megállítani. De nagyon.

Az kétségtelen, hogy Soros jóval mozgékonyabb, mint Brüsszel, vagy Nagytarcsa, de nem értem ezt az elhivatottságot, amivel feszt meg kell valakit állítani. Lehetséges, hogy valamelyik fideszes nagyágyú keresztgyereke közlekedési rendőrnek készült, de hülye volt hozzá és most keresztapu felvette az ötletelő-teamba?

Tehát megállítják Sorost. Rendben. Célszerű lenne lekötözni egy székre, akkor nem lenne annyira virgonc, de az is egy módszer, hogy akkor majd most jól megfejik az általa – vagy vélhetőleg, de legalább a Fidesz szerint általa – működtetett szervezeteket. Mert ha ezek a szervezetek befizetik a fideszkasszába a bevételük 25 százalékát, attól úgy ledermed Soros György, mint a sicc. Sóbálvánnyá válik és ott fog állni Brüsszel és Felcsút között még ezerötszáz év múlva is.

Ezeket a szervezeteket azért kell fideszileg megkopasztani, mert az illegális migrációt támogatják. Ha azonban befizetik mondjuk Mészáros Lőrinc kalandparkjának a pénztáránál (vagy gyakorlatilag bárhol az országban, úgyis egy helyre megy) a bevételük negyedét, akkor már nyugodtan szervezhetik az illegális migrációt, az senkit sem fog zavarni. Jól értem?

Magyarország bevándorláspolitikája változatlan: bevándorlókat nem fogadunk, migránsokat nem engedünk be, és senkit sem telepítünk be Magyarországra semmilyen kvóta alapján.

Akikről most beszélünk, – az 1300 ember – azok illedelmesen megálltak az országhatárnál, kopogtattak, odamentek a határátkelőhelyhez, és ők azt mondták, hogy védelemre szorulnak.

Küldd tovább!

A küldd tovább nem a kedves olvasóknak szól, hanem így van a Fidesz oldalán, onnan másoltam ide. Szerintem amúgy a szövegíró szájából Feud könyökölhetett ki, mert ugye mit csinált a Fidesz a menekültválság kellős közepén, amikor tényleg voltak itt menekültek és migránsok? Hát persze! Továbbküldte őket. Ausztriába és Németországba. Csoportos utazást is szerveztek nekik, külön buszokkal.

De most nézzük a szöveg többi részét. Jöttek ezek a kedves népek valahonnan. Kopogtak a kerítésen és kérték szépen, hogy védjük meg őket. Ők nem bevándorlók, nem migránsok, hanem kopogószellemek. Mert menekült csak az lehet, akire a Fidesz azt mondja, hogy lehet. Más nem. Akkor sem, ha az életéért fut és jóformán azt sem tudja, hol van. Akkor sem, ha ő is illedelmesen kopogott, csak éppen nem a magyar kerítésen, hanem egy másik országban. Akkor sem, ha bizonyítani tudja, hogy az életét menti és akkor sem, ha nincs is keze, amivel kopoghatna, mert leszakította egy gránát. Na, ezeket nem engedi be a Fidesz, mert van neki miheztartása. A kvótaelosztás egyébként nem azt jelenti, hogy be kell engedni bármennyit is ezekből az emberekből, hanem azt jelenti, hogy el kell bírálni közel 1300 ember kérelmét és ha van közöttük olyan, aki jogosan kér védelmet, azt be kell fogadni átmenetileg.

De nem, a Fidesz kitalált egy jobb módszert. Ők majd eldöntik, ki a valóban menekült – az egyik érv ellenük éppen az volt, hogy senki sem menekült, mert aki eljutott Magyarországig, az már átkelt egy csomó biztonságos országon, tehát máris migráns, de ugye aki illedelmesen kopog a hét nyelven beszélő kerítésen, már az is átkelt azokon az országokon, ha csak nem az égből pottyantak oda – és a menekült az, akire a Fidesz azt mondja. Na, azokat be is fogadja a Fidesz, de senkinek sem mondja meg, hogy hol vannak, mert az veszélyes lehet a menekültekre nézve. Lehet, hogy az őcsényi atyafiaktól félti a Fidesz a menekültjeit? Csak keresztül ne essenek a szintén titokban ide menekített 1000 kopt családon, vagy a Rogán-vízumos pénzes migránsokon.

Zömítsek: migrációt szervezni, migránsokat segíteni illegális, kivéve, ha fizetnek érte a Fidesznek, mert akkor legális lesz. Menekült pedig csak az lehet, akire a Fidesz azt mondja, hogy az, de azokat dugdosni kell, mert veszélyben vannak Magyarországon. Ahová menekültek. Jó. Menjünk aludni.

Hátha ebben a büdös életben végre meghallják a hangjukat

A világ minden Soros-szervezete elleni háború állása

Végtelenül örülök Rétvári Bence lelkesedésének

Tehát az abszolút hiteles hírforrásom a Juliska néni

Szél Bernadett direkt rossz helyen született

KDNP, a politika szégyene

Valóban nem dzsentrik ezek, hanem egy félfeudális rendszer agyalágyult, de annál pénzéhesebb tartóoszlopai

Vihar előtt

Soros támadja a Stop Sorost

A nap kommentje Bélától:

elgondolkodtam ezen a sorosozáson…tegyük fel létezik soros terv (ami a tököm tudja mi..), és bevándorlást segíti elő a magyarországi civil szervezetek támogatásával…mondom tegyük fel..de a lényeg..ha van ilyen terve mi a célja? mit nyer vele? mert erről egy kurva szót nem szól a kormánypropaganda…mi a mozgató rugó?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS