Január 27,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Állítólag már megint jelentős felhatalmazást adtunk a miniszterelnöknek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,840,123 forint, még hiányzik 1,159,877 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha vasárnap, akkor Hollik István. Orbán Viktor akárhány évvel ezelőtt is őt tolta ki vasárnap a mikrofon elé, akárhány év múlva is őt fogja kitolni. Kinek mi köze hozzá. Túl sokat hozzátenni nem érdemes a témához, maximum néhány név juthat az eszünkbe. Orbán Győző, Lévai Anikó, Tiborcz István, Orbán Ráhel, Simicska Lajos, Mészáros Lőrinc, Matolcsy György, Rogán Antal, Habony Árpád, Nyerges Zsolt, Andy Vajna, Szemerey Tamás, Garancsi István, Völner, Farkas Flórián, ami így hirtelen beugrik. De ha összeszedném magam, biztosan tudnám még oldalakon keresztül sorolni. Nem fogom. Elég nekem az a tudat, hogy mégis jól keresnek a pedagógusok ebben az országban, hiszen a főiskolai végzettségű Hollik (soha nem derült ki, milyen szakos tanár lenne ő, ha azt csinálná, amit tanult közpénzből a tanárképzőn) bizonyára elvegetál a milliós fizetésével. Annyiért már érdemes vasárnap is hülyét csinálni magából az embernek. Sokadszor, de soha nem lehet elégszer elmondani: Brüsszelben a korrupciós ügyeket KIVIZSGÁLJÁK, a gyanúsítottakat LETARTÓZTATJÁK.

Az egyetlen oka annak, hogy ezt a hírt választottam mára, az az utolsó mondat. Egyrészt nem hiszem el, hogy mintegy (?) 1,5 millióan visszaküldték a nemzeti izét, azt sem hiszem, hogy bárki megnézte a válaszokat, harmadrészt mintegy 7 759 337 szavazásra jogosult ember él ebben az országban. Ha elhinném, hogy 1,5 millióan reagáltak, és ők valamennyien a kormánynak kedvező választ adtak, akkor sincs felhatalmazva Orbán Viktor semmire. Egyrészt, mert ez nem ügydöntő népszavazás volt, másrészt mert egy marginális kisebbségről beszélünk. Amúgy pedig boldog karácsonyt!

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a  brüsszeli korrupciós botrány az évtized legnagyobb korrupciós botránya, amelynek főszereplői baloldali politikusok, köztük az Európai Parlament volt szocialista alelnöke, a görög Eva Kaili.

Hollik István a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában közölte: 2010 óta, mióta Magyarországnak nemzeti kormánya van, azt hallják az európai baloldaltól, hogy az országban gond van a jogállamisággal.
       “Azok oktatgatnak minket”, akik az évtized legnagyobb korrupciós botrányába keveredtek bele – hangsúlyozta a kormánypárti politikus, aki egyúttal jelezte: a fejlemények után még annyira sem tudják elfogadni az európai baloldal leckéztetését, mint eddig.
       Arra a kérdésre, hogy az európai baloldali képviselők kinek az érdekét képviselik, Hollik István elmondta, Brüsszel nem képes Európa érdekeit meghatározni és a szerint cselekedni. Az EU valamennyi válságot félrekezelte – közölte, példaként említve a migrációs krízist, a koronavírus-járványt és az ukrajnai háború miatti “elhibázott szankciókat”.
       A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint vannak olyan európai baloldali képviselők, akiket a magyar “dollárbaloldalhoz” hasonlóan megvettek, és ők nem az európai emberek érdekét képviselik.
       Úgy folytatta: ezek az európai képviselők a saját politikájukat – közte a bevándorlás támogatását és újabb szankciók bevezetését akarják megvalósítani. Nem érdekli őket, hogy ezek a döntések milyen hatással vannak az emberek életére – szögezte le.
       Hollik István az európai politikáról szólva beszélt arról is, hogy az “internacionalista hálózat” nem tűnt el, csak átalakult, és az unió intézményrendszere köré olyan hálót font, amely ellehetetleníti, hogy az európai képviselők a valódi problémákkal foglalkozzanak.
       Hozzátette: a brüsszeli korrupciós botrány következtében napvilágra került mindaz, amiről korábban csak néhányan beszéltek. “Most lehullt a lepel”, és mindenki számára láthatóvá vált, hogy ami Brüsszelben történik, az az európai érdekkel legtöbb esetben ellentétes – hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója.
       Arról, hogy elfogadták Magyarország újjáépítési tervét, ellenben néhány balliberális és zöld képviselő vereségnek tartja az eredményt, Hollik István kijelentette: Magyarország számára biztosan győzelem, mert ezek a források nem könyöradományok, hanem járnak az országnak.
       Értékelése szerint 2022 az európai balliberális erőknek rossz év, erre példaként említette, hogy a magyar “dollárbaloldal csúnyán elvesztette a választást”.
       Hollik István azt mondta, hogy a nemzeti konzultációt mintegy 1,5 millióan töltötték ki, és ez jelentős felhatalmazást ad a miniszterelnöknek. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!