Február 21,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A világ minden Soros-szervezete elleni háború állása

A Soros-világhálózat a politika befolyásolására törekszik – mondta az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

Kovács István szerint a hálózat néha csak bizonyos ügyek mentén próbálja befolyását latba vetni, máskor viszont kormányokat buktat meg, hogy elérje célját. Hozzátette, a bevett módszerek közé tartozik tüntetések és polgári engedetlenségi akciók szervezése, valamint képesek nemzetközi nyomást helyezni kormányokra.
Az elemző szerint a hálózatot nemcsak civil szervezetek, de brüsszeli politikusok és bírók is támogatják. (MTI)

Szerintem Soros Györgyre hivatkozva be kell tiltani minden tüntetést, börtönbe kell zárni minden polgári engedetlenkedőt. Aztán meg kell vonni a gyülekezési jogot, le kell hallgatni a telefonokat, meg kell figyelni az ellenzékieket, el kell taposni, meg kell hurcolni minden egyes szervezetet, csoportot és civilt, aki kritizálni merészeli Orbán Viktor akaratát, kijelentéseit, tetteit, vagy akár csak megjegyzést mer tenni a frizurájára.

Ja, hogy ez már folyamatban van?

Akkor meg kell adóztatni a világ összes olyan szervezetét, amelyiket a magyar kormány, annak bármelyik tagja, titkos tanácsadója, gyóntatópapja Soros-szervezetnek jelöl ki. Fizessenek 25 százalék adót a magyarkormányfideszorbánviktornak. Azonnal! Na, mekkora ötlet? Milliárdokról beszélek. Euróban! Ehhez képest egy közvilágítási tenderen filléreket lehet csak ellopni. Zseni vagyok. A hála szemmel is látható kifejezését a PayPal gomb megnyomásával lehet eszközölni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS