Szeptember 30,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A vietnami nemzetgyűlés elnöke szerint a magyar kormány munkája során a magyar nép érdekeit helyezi az első helyre

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,732,405 forint, még hiányzik 1,267,595 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Most, hogy április 3-a után a vasárnapi időközi választáson is taroltak a nertársak (nem csodálkoznék nagyon, ha kiderülne, hogy a legyőzött országrész nem is tudott arról, hogy a településén választást tartanak), és levonták a következtetést, hogy ezután is bármit megtehetnek, hiszen virágzik, hasít és szárnyal a jobboldal, miközben romokban a baloldal, és miután a doktorminiszterelnök hétfőn felmosott az ellenzékkel a parlamentben, mi sem tűnt kézenfekvőbbnek, mint a Szocialista Vietnami Köztársaság nemzetgyűlésének elnökével összeborulnia a törzsfőnöknek, begyűjteni az elismerő szavakat, vállveregetéseket. Aki úgy tűnik, személyesen akart gratulálni az ELSÖPRŐ GYŐZELEMHEZ, úgyhogy Orbán Viktor büszkén mutogatta neki a csilliárdos rezidenciáját, ahonnan – ha minden jól megy – röhögve szotyizhat az alattvalók fejére még 2036-ban is.

Orbán fogadja Vuong Dinh Huét, a vietnami nemzetgyűlés elnökét (j2) a Karmelita kolostor teraszán 2022. június 28-án. (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Az alábbi termelési jelentésből kiderül, hogy a vietnami nemzetgyűlés elnökének dumáját is a Rogán-központban írják, meg az is, hogy ha már félig kiírta magát Európából, azért maradtak még távoli konszolidált demokráciák, amelyek rajongással veszik tudomásul azt az illiberális, kleptokratikus pusztítást, amit véghez vitt őfényessége, aki időközben már az új feudális államrenddel kokettál.

Szép is ez a hülye műsor, ez kell ide orrvérzésig. Nem számít, hogy a magyar oktatást szétverték, a tanarakból hülyét csináltak, és Brüsszelre mutogatnak, mert nincs pénz lóvéra, a Csák Jánossal, Szijjártóval, Varga Judittal megtámasztott Orbán Viktor elégedetten állapította meg vietnami rajongójával, hogy immár minden évben 200 vietnami diák tanulhat ösztöndíjjal Magyarországon. Mert Orbán Viktor mindig is a magyar nép érdekeit helyezi az első helyre. Ja, és bár erről nem esett szó, már csak 400 forint egy euró. Jól van akkor. 

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Vuong Dinh Hue-t, a vietnami nemzetgyűlés elnökét; a megbeszélésen a két ország közötti együttműködés elmélyítéséről volt szó – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

Vuong Dinh Hue személyesen is gratulált Orbán Viktornak az elsöprő választási győzelemhez, amely szerinte azt bizonyítja, hogy a magyar kormány munkája során a magyar emberek, a magyar nép érdekeit helyezi az első helyre.

A tárgyaláson – melyen részt vett Varga Judit igazságügyi miniszter, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Csák János kulturális és innovációs miniszter is – elégedetten állapították meg, hogy immár minden évben 200 vietnami diák tanulhat ösztöndíjjal Magyarországon, és növekszik a két ország kereskedelmi volumene is.

A magyar és a vietnami fél is nyitott az együttműködés fokozására a katonai biztonság, a hadiipar, a turisztika, a mezőgazdaság és a gyógyszeripar területén is – hangzott el. (via MTI)

Címlap: Orbán és Vuong Dinh Hue, a vietnami nemzetgyűlés elnöke tárgyal a Karmelita kolostorban 2022. június 28-án. A miniszterelnök mellett Varga Judit igazságügyi, Csák János kulturális és innovációs, valamint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, illetve  Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!