Május 17,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Mi Hazánk választási győzelemről álmodozik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,159,984 forint, még hiányzik 1,840,016 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Dúró Dóra nem bír magával, és a Mi Hazánk nevében egy újabb közleményt adott ki, amely ismételten covid-diktatúráról beszél. Hogy ennek mi az apropója? MZP azt követelte, hogy a kormány indítson egy minden eddiginél átfogóbb oltási kampányt, és döntsön a negyedik oltás beadásának lehetőségéről. Arról van itt tehát szó, hogy MZP és vele a teljes ellenzék azt szeretné, ha újabb oltási kampányt indítana a kormány és a negyedik oltást jó gondolatnak tartja. Ez pedig túl sok lett a lényegében oltásellenes Mi Hazánknak. Pedig itt nem másról, mint lehetőségről van szó, senki sem akar semmit sem a másikra kényszeríteni. A Mi Hazánknak Orbán diktatúrájával semmi gondja sincs, a gond akkor kezdődik, ha valaki oltási kampányt szeretne. Értem.

Követeljük, hogy az Orbán-kormány indítson minden eddiginél átfogóbb oltási kampányt, döntsön a negyedik oltás beadásának lehetőségéről” – olvasható Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltjének Fb-oldalán, de ez a szöveg egyébként rengeteg balos politikus oldalán szó szerint ugyanígy megjelent tegnap.

Ez tehát a programjuk: még több oltás, negyedik oltás, mert nekik az sem elég, amennyire most a Fidesz erőlteti ezt. Érdekes, hogy milyen hangosan tudnak veszekedni egymással, de ebben valahogy egyetértenek.

Most már, remélem, mindenki számára egyértelmű, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely véget vetne a covid-diktatúrának, és erre minden esélyünk megvan, ha április 3-án elég szavazatot kapunk ahhoz, hogy megkerülhetetlen erővé váljunk. És akkor leállítjuk ezt az őrületet és minden hátrányos megkülönböztetést eltörlünk. Elég a covid-diktatúrából!

Dúró Dóra (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!