December 3,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A magyar kormány majd megmenti Európát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 94,129 forint, még hiányzik 2,905,871 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Arról nem beszélt a Fidesz az EP-ülésén, hogy mi a véleménye Oroszország ukrajnai agressziójáról, arról viszont igen, hogy elfogadhatatlan az, hogy több száz, papírokkal nem rendelkező ember kóborol szabadon Európában, ami annak a következménye, hogy az EU mindenkit beenged a határain belülre.

Nem tudom, akkor is ennyire aggódott Hidvéghi Balázs, amikor a letelepedési kötvényeket osztogatta a magyar állam, vagy akkor, amikor kiderült, hogy egy FBI által is körözött bűnöző lakik egy budai villában, a miniszterelnök szomszédságában. Viszont azt elmondta, hogy Magyarország és Olaszország is megmutatta, hogy a határok megvédhetőek, ha van rá politikai akarat. Ezt is jól bizonyítja, hogy mióta felépült a kerítés, a menekültek nem gyalogosan, hanem teherautókkal érkeznek Magyarországra, akiket embercsempészek hoznak. Valóban hatalmas sikerről van itt szó már megint.

Európa kapui nem állnak nyitva mindenki számára, a rendet és biztonságot helyre kell állítani – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője szerdán az EP ülésén.

Elmondta, az Ocean Viking NGO-hajó fedélzetén Franciaországba érkezett 234 migráns közül már csak 6 ember van a francia hatóságok ellenőrzése alatt. A többieket szabadon engedték, és “meglepő módon” azonnal eltűntek Franciaországban – közölte. Rámutatott, ez a nyitott határok politikájának rémisztő eredménye: több száz, papírokkal nem rendelkező ember kóborol szabadon Európában, akik ki tudja, milyen biztonsági fenyegetést jelentenek az európai polgárokra.

Úgy vélte, az eset üzenete katasztrofális Európa számára. Minél több hajót engedünk kikötni, annál több hajó fogja követni őket – tette hozzá. Hidvéghi Balázs azt mondta: Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes már évekkel ezelőtt bebizonyította, hogy a határokat meg lehet védeni – a szárazföldön és tengeren is -, ha van rá politikai akarat. Kijelentette: Giorgia Meloni olasz miniszterelnöknek igaza van, az egyetlen közös megoldás az uniós határok védelme, a migránshajók indulásának megakadályozása és az Európán kívüli hotspotok megnyitása. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!